menu

Hyggeligt og lyst sommerhus kun 289 m fra badestrand

I det skønne sommerhusområde Knasborg, syd for Ålbæk, finder I dette hyggelige sommerhus, som er beliggende tæt ved klitter og strand. Ved den dejlige børnevenlige sandstrand indbydes der til leg og badning i det skønne Kattegat. Man kan gå langs stranden til Ålbæk Havn og i byen er der er hyggeligt miljø med caféer, specialbutikker og restauranter. Fra området er der kort afstand til både Frederikshavn, Skagen og Hjørring ligeledes er der gode cykelruter og vandrestier i området.
Sommerhuset er beliggende på en 901 m² stor grund som grænser direkte op til et stort fredet areal, hvor der er udsigt direkte ned til klitterne.

Dette hyggelige og lyse sommerhus er opført i 1960, ombygget i 1985 og har et boligareal på 58 m², som fordeler sig med: Pænt køkken med lille spiseplads og udgang skøn ugeneret sydøst terrasse med flot udsigt over klitlandskabet - Badeværelse med el gulvvarme og bruseniche - Stuen, som er sommserhusets hjerte, er med varmepumpe og udgang til nordvest terrasse hvor aftensolen kan nyder, der er i stuen både plads til hygge og de store måltider når vejret ikke tillader det udendørs liv - Soveværelse med skabe - Stort værelse med skabe.

Sommerhuset er beliggende i et yderst roligt område tæt ved havet, så drømmer du om et sommerhus, hvor du kan gå i din badekåbe ned til stranden om morgenen for at tage et morgenbad i havet, så er dette sommerhus lige noget for dig.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Knasen 14, Knasborg, Ålbæk
Sag: 15612424

Boligareal m258
Bebygget areal m2 58
Grundareal m2 901
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1960
Ombygget1985

Boligen er set gange2209

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Knasen 14, Knasborg, Ålbæk - 15612424

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Tranebærvej 14, Napstjert
Jerup
Kontantpris1.195.000
Boligareal m270
Mosevej 6, Tversted
Bindslev
Kontantpris1.245.000
Boligareal m271