menu

Hyggeligt, rummeligt og godt vedligeholdt sommerhus

Dette hyggelige og lyse sommerhus er beliggende i Lodskovvad området, direkte ud til skøn natur og stier der fører rundt i hele området.
Lodskovvad ligger ca. 3 km fra Ålbæk, som er en hyggelig havneby med små cafeer, restauranter og butikker. Desuden ligger den populære golfbane Hvide Klit blot 1 km fra sommerhuset. Ligeledes er der gode cykel- og vandremuligheder i området, hvor der kun ca. er 3 km. i den smukke natur til Råbjerg Mile, 3 km til den børnevenlige sandstrand ved Ålbæk samt 20 km til Skagen.

Sommerhuset som er beliggende på en 1.236 m² stor naturgrund, som grænser direkte op til klitnatur med stisystemer, fremstår i en rigtig fin vedligeholdt stand både inde og ude.
Med et boligareal på 75 m² har dette sommerhus en fin størrelse og indeholder: Køjeværelse med skab - Lyst køkken med halvmur til stue og åbenforbindelse til spiseplads - Soveværelse med skabe - Spiseplads med varmepumpe og udgang til aften terrasse - Stue med brændeovn og udgang til overdækket terrasse med fin udsigt til skøn uspoleret natur - Mellemgang med depotrum - Lyst badeværelse med bruseniche, el gulvvarme og arrangement med vask og skabe - Soveværelse med skabe.

Yderligere er indbygget 4 m² udhus og terrasser på både øst, syd og vest siden, så solen kan nydes fra solopgang til solnedgang.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Musvågevej 43, Lodskovvad, Ålbæk
Sag: 15612347

Boligareal m275
Bebygget areal m2 79
Grundareal m2 1236
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1987

Boligen er set gange1495

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Musvågevej 43, Lodskovvad, Ålbæk - 15612347

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Musvågevej 74, Lodskovvad
Ålbæk
Kontantpris1.175.000
Boligareal m291
Oksevej 65, Bunken
Ålbæk
Kontantpris1.595.000
Boligareal m293