menu

Skagenshus fra 2006 med rigtig fin beliggenhed.

Midt i centrum mellem gule Skagenshuse med røde tegltage findes dette velholdte Skagenshus. Med denne placering har du alt, hvad hjertet kunne begære indenfor kort afstand i form af restauranter, spillesteder, detail butikker og indkøbsmuligheder samt Skagen Havn med de velkendte Pakhuse. Skulle lysten være at komme ud og nyde naturen på Skagen Odde opstå, har man ligeledes en kort gåtur til den børnevenlige badestrand Sønderstrand, hvor man finder mange gode cykel- og gåruter i nærområdets hedearealer.

Dette Skagenshus har tidligere været opdelt i to ejerlejligheder og kan nemt fungere som to boliger i dag. Dette selvstændige hus er opført i 2006 på en 535 m² stor grund som er flisebelagt i ethvert hjørne, hvilket giver et minimum af vedligehold.

Skagenshuset indeholder: Entre med trappe til 1. sal og teknikrum under trappen - Gang - Badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskarrangement - Soveværelse med udgang til helt ugeneret sydvendt gårdhave - Køkken med spiseplads, brændeovn, gulvvarme og udgang til aften terrasse mod vest med markise - Fin regulær stue med udgang il aften terrasse.
Første salen indeholder: Mellemrum med kvist, spiseplads og lille the køkken arrangement - Værelse i syd gavl med fransk altan - Badeværelse med kvist og bruseniche - Værelse i nord gavl med fransk altan.

Udeområderne, som kræver et minimum af vedligehold, består af udhus til opbevaring samt ugeneret og lukket sydvestvendt gårdhave, hvor man kan sidde året rundt og nyde den særlige stemning i Skagen.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Kappelborgvej 22A, Skagen
Sag: 15612257

Kontantpris 4.295.000
Ejerudgifter pr. mdr2.820
Boligareal m2154
Grundareal m2 535
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2006
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter25.380 / 20.234
Udbetaling215.000
Ejerudgifter pr. mdr2.820

Boligen er set gange2320

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Kappelborgvej 22A, Skagen - 15612257

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau