menu

Grævlingevej, Kvalitet, Stor grund, Skønt sommerhus i gode materialer

Skønt sommerhus med alt hvad hjertet begærer, som er opført i 2008 på en 3.747 m² stor naturgrund med små klitter, græsareal og en let beplantning.
Lodskovvad er et naturskønt område, som en del af Råbjerg Plantage der støder op til Råbjerg Mile. Grundene i og omkring Grævlingevej er udstykket med store grunde, hvilket giver godt lys og luft mellem husene.

Sommerhuset har et bebygget areal på 122 m² hvoraf 20 m² skøn overdækket terrasse mod vest og 5 m² er et indbygget udhus de resterende 97 m² er et godt indrettet boligareal med helt igennem dejligt lys fra de store vinduespartier.

Sommerhuset indeholder: Entre med vaskemaskine og tørretumbler - Soveværelse med skab - Gæstebadeværelse med gulvvarme og bruseniche - Flot Vordingborg køkken fra 2021 med halvmur til spiseplads og udgang til skøn ugeneret overdækket terrasse mod vest - Stue med brændeovn, udgang til stor sydvendt terrasse og trappe til god anvendelig hems med ståhøjde - Værelse med skabe - Værelse med køjeseng - Badeværelse med hjørnespabad, bruseniche, sauna og gulvvarme.
Hele sommerhuset er godt vedligeholdt med ens gulve i alle opholdsrum og et fantastisk lysindfald fra de mange vinduer mod syd.

Dette sommerhus er helt igennem et skønt og lækkert hus med en skøn grund hvor roen kan nydes til fulde.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Grævlingevej 46, Lodskovvad, Ålbæk
Sag: 15612214

Boligareal m297
Udhus m215
Bebygget areal m2 102
Grundareal m2 3747
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2008

Boligen er set gange3058

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Grævlingevej 46, Lodskovvad, Ålbæk - 15612214

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Solbakken 49, Kandestederne
Skagen
Kontantpris2.195.000
Boligareal m280