menu

Sommerhusprojekt for kendere

Et unikt sommerhusprojekt udbydes. Begynd i morgen og flyt ind i det helt nye sommerhus snarest. Og ikke bare et hvilket som helst sommerhus - huset er nemlig tegnet af Skagens legendariske arkitekt Alfred Hansen, som har stået bag både Ruths Hotel i Gl. Skagen og Klaus Rifbjergs berømte Skrivestue i Kandestederne. Mere Skagen bliver det simpelthen ikke.

Den store naturgrund på 1.931 m² ligger, let ophøjet og godt tilbagetrukket fra hovedvejen Kandestedvej, med Hjorts Hotel som en af de nærmeste naboer. Beliggenheden gør udlejning til gæster ved bryllupper og andre arrangementer på hotellet oplagt. Grunden ligger kun få minutters gang fra både stranden, heden og Råbjerg Mile. Naturfredningerne i hele området giver Kandestederne sin ubetalelige rene og afslappende stemning. Her er sjælefred og sindsro.

Sommerhuset, som Alfred Hansen har tegnet, er et mindre sommerhus på lidt over 50 m². Det er udformet med lokale særpræg og i arkitektens landskendte Skagen-stil. Det bemærkes: Der må bygges et betragteligt større sommerhus, end der er lagt op til i tegningerne.

Med i prisen følger: En sjældent udbudt hjørnegrund, en jordbundsundersøgelse, samtlige tegninger til det nye hus samt forhåndsgodkendte tilbud fra de lokale håndværkere, Alfred Hansen plejer at bruge. Der foreligger, helt usædvanligt, en færdigbehandlet byggetilladelse, som er gyldig i et år fra attesteringen efterår 2022.
Økonomien i projektet er sund. Huset bærer omtrent sig selv ved udlejning, se beregninger fra et af Skagens lokale udlejningsfirmaer. De står gerne for udlejning med det samme.
Så stik spaden i jorden nu - og flyt ind i dit nye Alfred Hansen-sommerhus så snart det er færdigt.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Kandebakkevej 3, Kandestederne, Skagen
Sag: 15612212

Kontantpris 750.000
Ejerudgifter pr. mdr1.306
Grundareal m2 1931

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter4.642 / 3.665
Udbetaling40.000
Ejerudgifter pr. mdr1.306

Boligen er set gange3160

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Kandebakkevej 3, Kandestederne, Skagen - 15612212

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Urfuglevej 32
Ålbæk
Kontantpris350.000