menu

Kvalitet Luksus Første klitrække Klitter Børnevenlig Badestrand

Kvalitet - Luksus - Første klitrække - Klitter - Børnevenlig Badestrand
Hvad mere kan man forlange, når man gerne vil have sit helt eget ugenerede sommerresidens??? Alt er i denne perle på Ålbækvej 32.
Sommerhuset har igennem den seneste tid blevet TOTAL renoveret med stor fokus på at få naturen ind i huset via de store vinduespartier samt brug af gode kvalitets materialer.
Sommerhuset er i dag udstyret med gulvvarme i alle rum der opvarmes via luft til vand varmepumpe, store vinduespartier med 3 lags energiruder hvor det helt unikke lys strømmer ind, huset er endvidere blevet top isoleret på taget og i gulv og ydervægge, hvilket gør sommerhuset til et helårssommerhus med lav energiudgift.
Sommerhusets 58 kvalitets m² indeholder: Køkkenalrum med entré og lækkert Svane køkken med alt hvad hjertet kan begære af udstyr - Skøn spiseplads med store vinduespartier med dobbelt terrassedør til skøn ugeneret sydvendt terrasse med helt igennem unik udsigt over klitlandsskabet - Stueafdeling i forlængelse af køkkenalrum med sublim udsigt over klitterne samt udgang - Værelse med skabe og udgang - Soveværelse med skabe og udgang - Lækkert badeværelse med bruseniche med ¨messing¨ vægge samt armatur og greb i messing samt udgang til helt ugeneret østvendt terrasse.

Sommerhuset er proppet med lækre detaljer som: Sorte Troldtekt line akustiklofter - Sonos lydanlæg - Nye kloakker, VVS, El, Fjernstyret varmepumpe - Silkecemet på alle gulve - Quooker med Danskvand, kogende og almindeligt vand - Messing greb på alle indvendige dørgreb - Messing vægge i bruseniche.
Sommerhuset som er beliggende på lejet grund ligger ugeneret i første klitrække med sti direkte til super børnevenlig badestrand. Til denne perle af et sommerhus er flere skønne og ugenerede terrasser alle med den skønneste udsigt over klitlandskabet.
Ydermere er der et skønt total renoveret isoleret udhusbygning på 10 m2 med støbt bund og kraftstik.

Med køb af denne perle bliver man den eneste ene der ejer sådan et lækkert sommerhus.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Ålbækvej 32, Ålbæk
Sag: 15612196

Kontantpris 3.500.000
Ejerudgifter pr. mdr2.287
Boligareal m248
Udhus m210
Bebygget areal m2 58
Grundareal m2 59845
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1970
Ombygget2022

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter18.917 / 15.381
Udbetaling175.000
Ejerudgifter pr. mdr2.287

Boligen er set gange2564

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Ålbækvej 32, Ålbæk - 15612196

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau