menu

Spændende grund beliggende i centrum af Skagen

Centralt beliggende i Skagen by findes denne interessante grund. Med mindre end 350 meter til gågaden har denne grund en placering med kort afstand til alt, hvad hjertet skulle begære i form af anbefalelsesværdige spisesteder, butikker og det hyggelige havnemiljø med de karakteristiske Pakhuse på Skagen Havn. Ligeledes med kun 5 minutter på cykel findes flere børnevenlige badestrande, hvad end man ønsker at benytte Damstederne ved Kongevillaen eller Sønderstrand ved Vippefyret, hvor du har muligheden for at smide skoene og gå langs stranden i det bløde sand til spidsen af Grenen.

Her har du chancen for at opføre dit helt eget hyggelige Skagenshus med en beliggenhed, hvor du kan gå til alt. Grunden er på 260 m² og indeholder en 40 m² nedrivningsmoden bygning. Fremtidig bebyggelse af grunden skal ske med udgangspunkt i BR18 og med Frederikshavn Kommunes tilladelse.

Kontakt SKAGEN Mægleren for spørgsmål til grunden.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Alba Schwartz Vej 10, Skagen
Sag: 15612195

Grundareal m2 260

Boligen er set gange1034

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Alba Schwartz Vej 10, Skagen - 15612195

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau