menu

Rummelig gulstensvilla tæt på strand med skøn udsigt

600 meter fra det vilde Vesterhav findes denne gulstensvilla placeret i rolige omgivelser med mange skønne naturoplevelser i nærområdet, hvad end man ønsker at begive sig udover heden eller mærke sandet mellem tæerne ved Vesterhavet. Selvom man befinder sig i naturen på Skagen Odde, er man også nær indkøbsmuligheder og med 5 minutter på cykel, når man Gl. Skagen med alle de charmerende gule Skagenshuse med røde tegltage. Gl. Skagen byder ligeledes på et væld af oplevelser i form af det ikoniske Sømærke, bydelens arkitektoniske udtryk og det velrenommeret badehotel Ruths Hotel.

Her har man en villa med god plads og mulighed for at samle familien i sommermånederne i det åbne køkkenalrum, mens børnene render ind og ud fra haven gennem terrassedøren. Ligeledes er det oplagt i de koldere tider at samles foran brændeovnen oppe i stuen, mens man nyder udsigten af solen, der går ned over klitterne. Der er flere gode regulære rum, og de fremstår alle velholdte og i god stand.
Villaens boligareal på 174 m² er fordelt med 102 m² på stueplan og 72 m² på første sal.

Villaen er indrettet med følgende: Entré med garderobe - Fordelingsgang - Værelse - Værelse med indbygget skab - Badeværelse med bruseniche - Værelse med indbygget skab - Trapperum til 1. sal - Lyst køkkenalrum med store vinduespartier, parketgulv og udgang til sydvestvendt flisebelagt terrasse - Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til både terrasse og baghave. 1. sal: Repos med adgang til skunk med opbevaringsplads - Badeværelse med bruseniche - Soveværelse med trægulv og skabsplads - Lys stue med trægulv, brændeovn og udgang til svalegang med fin udsigt til klitterne og Sømærket.

Villaen er opført i 1973 på en 775 m² stor grund, dejlig overskuelig have med fin sydvendt terrasse, hvor man kan smække benene op og nyde solen hele dagen. Yderligere har villaen indkørsel til 49 m² garage, hvoraf man har god plads til sine biler.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Viking Banke 57, Skagen
Sag: 15612192

Kontantpris 2.195.000
Ejerudgifter pr. mdr2.207
Boligareal m2174
Garage areal m249
Bebygget areal m2 102
Grundareal m2 775
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1973
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter11.864 / 9.658
Udbetaling110.000
Ejerudgifter pr. mdr2.207

Boligen er set gange1036

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Viking Banke 57, Skagen - 15612192

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Bågøvej 10
Skagen
Kontantpris1.695.000
Boligareal m2158