menu

Lyst sommerhus ved roligt område i Kandestederne

Mellem lyng og naturens dyreliv findes dette hyggelige sommerhus beliggende i Kandestederne med kun 800 m. til stranden. Kandestederne er et naturskønt område på Skagen Odde, hvor man har rig mulighed for at opleve naturen i form af hede, det vilde Vesterhav og Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile. Denne beliggenhed giver dermed mulighed for et væld af oplevelser, da man også kun har 17 km. til Skagen. I Skagen findes alt fra både kulturhistoriske seværdigheder såsom Kystmuseet Skagen til de karakteristiske Pakhuse nede på havnen og mange gode spisesteder i gågaden, der sommeren igennem summer af liv.

Med loft til kip og synlige spær har man her et sommerhus, der både giver en følelse af rummelighed men også samtidig bidrager til hyggen. Sommerhuset er pænt vedligeholdt og besidder gode lyse rum, hvor især vinduerne i stuen giver et fantastisk lysindfald. Den åbne kombinerede køkken og stue indbyder til samvær på tværs, så dette et sommerhus der giver mulighed for at komme hinanden nær.

Sommerhusets 80 m² indeholder: Entré med plads til garderoben og teknikskab - Lyst soveværelse med skydedør, skabsplads og trægulv - Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine - Køjeværelse med skabsplads og trægulv - Stor hems med sovepladser og udsigt over hede og klitter - Rummelig stue med loft til kip og masser af lys samt god spiseplads med halvmur til køkken og udgang til sydvendt terrasse.

Sommerhuset er opført i 1980 på en 1652 m² skøn naturgrund og er efterfølgende bygget til i 1999. Naturgrunden kræver et minimum af vedligehold og har en stor sydvendt træterrasse, hvor man kan smide benene op lige efter ankomsten og nyde roen og den fantastiske udsigt over landskabet. Ydermere findes isoleret udhus med flere anvendelsesmuligheder.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Solbakken 49, Kandestederne, Skagen
Sag: 15612183

Kontantpris 2.195.000
Ejerudgifter pr. mdr2.423
Boligareal m280
Udhus m210
Bebygget areal m2 71
Grundareal m2 1652
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1980
Ombygget1999

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter12.782 / 10.195
Udbetaling110.000
Ejerudgifter pr. mdr2.423

Boligen er set gange3798

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Solbakken 49, Kandestederne, Skagen - 15612183

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Grævlingevej 46, Lodskovvad
Ålbæk
Kontantpris1.995.000
Boligareal m297
Alkevej 29, Klitlund
Ålbæk
Kontantpris1.695.000
Boligareal m275