menu

Sommerhus i første række til skøn badestrand

Bjælkesommerhus i første række direkte til de smukke klitter som danner rammen om en af Danmarks bedste og mest børnevenlige badestrande lige syd for den hyggelige havneby Ålbæk. Havnebyen Ålbæk, som er beliggende midt mellem Frederikshavn og Skagen med 20 km. til hver, rummer indkøbsmuligheder, specialbutikker, Ølhus og den hyggelige havn.

Sommerhuset er beliggende på en 2.755 m² stor naturgrund hvoraf 1.410 m² er beliggende indenfor strandbeskyttelseslinjen, og indeholder: Indbygget 21 m² garage og udhus - Entre - Aflåst privat depot - Bryggers med gulvvarme, bord og vask samt vaskemaskine og skabe - Badeværelse med gulvvarme, bruseniche, vask og toilet - Soveværelse med eget garderoberum - Badeværelse med gulvvarme i bruseniche og arrangement med vask og skabe - Køkken med varmepumpe, åbent til spiseplads videre åbent til skøn regulær stue med flot udsigt til fredet natur og klitterne, brændeovn, udgang til morgenterrasse med direkte udsigt til fredet natur og klitter samt udgang til delvist overdækket sydvest vendt terrasse med den skønneste udsigt til klitter - 2 værelser.
I alle opholdsrum er der de fineste trægulve og det skønneste lys der vælter ind af de mange vinduer som er i sommerhuset.

Bjælkesommerhuset bliver udlejet via Dancenter i juni, august og september.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Brombærvej 8, Knasborg, Ålbæk
Sag: 15612172

Boligareal m286
Garage areal m221
Bebygget areal m2 86
Grundareal m2 2755
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1974
Ombygget1998

Boligen er set gange2943

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Brombærvej 8, Knasborg, Ålbæk - 15612172

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau