menu

Hyggeligt rækkehus tæt på centrum

På den korte ende af Mosegårdsvej ligger dette hyggelige rækkehus. Med en cykeltur på 5 min. har man både gågaden med flere skønne spisesteder og Skagen havn med de velkendte Pakhuse samt den børnevenlige badestrand Sønderstrand. Denne placering giver en central beliggenhed med mange muligheder og oplevelser, som alle kan nås indenfor kort afstand.
Rækkehuset er opført i 1947 og står i original stand med en særlig autentisk stemning. Man har dermed rig mulighed for at sætte eget præg på sin fremtidige bolig, og man har ligeledes alt, hvad man har behov for i stueplan i form af både stue, soveværelse, køkken samt badeværelse.

Rækkehusets 90 m² er indrettet følgende: Entré - Stue med udgang til vestvendt overdækket terrasse og have - Køkken med opgang til 1. sal - Badeværelse - Soveværelse med skabe - Baggang med vaskemaskine. 1. sal indeholder: Stort repos med indbygget reoler og skuffer i skunk - Værelse med god størrelse og skabsplads.

Rækkehuset er beliggende på en 242 m² stor grund med flere funktionelle udhuse, hvad end man ønsker at dyrke grøntsager i drivhuset, hygge i værksted eller blot sætter pris på opbevaringsplads. Med udgang fra stuen findes flisebelagt terrasse med kig udover den skønne ugeneret have, hvor man har mange anvendelsesmuligheder.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Mosegårdsvej 11, Skagen
Sag: 15612171

Boligareal m290
Udhus m25
Bebygget areal m2 60
Grundareal m2 242
Etager2
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1947
Energiklasse

Boligen er set gange1534

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Mosegårdsvej 11, Skagen - 15612171

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau