menu

Fantastisk nyrenoveret sommerhus i det attraktive Kandestederne

I det historiske Kandestederne med kort afstand til Hjorths Badehotel findes dette skønne sommerhus. Kandestederne er et naturskønt område på Skagen Odde, hvor man indenfor kort afstand har mange fantastiske naturoplevelser i form af hede, det vilde Vesterhav og Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile. Med kun 15 minutter til Skagener man tæt på et væld af oplevelser i alt fra både kulturhistoriske seværdigheder såsom Kystmuseet Skagen til de karakteristiske Pakhuse nede på havnen og mange gode spisesteder i gågaden, der sommeren igennem summer af liv. Om vinteren opleves den rå natur helt tæt på. En vindblæst gåtur langs Vesterhavets kyst, eller i de golde klitter er lige uden for døren.

Dette fantastiske sommerhus er i 2022 blevet gennemrenoveret, så det hele fremstår nyt og klar til at flytte direkte ind i. Huset er nænsomt renoveret med et materialevalg der afspejler den omkringliggende natur. Rummene er regulære med god plads og alle soveværelser har egen udgang til terrasser.

Sommerhusets 187 m² indeholder: Lys entré med skabsplads, håndvask og vaskemaskine - Værelse med udgang til nordvendt terrasse - Stort badeværelse med dobbelt håndvask, klinker og bruseniche - Åbent køkken med køkkenø og udgang til sydvendt terrasse - Skøn stue med brændeovn, store vinduespartier som giver et god lysindfald samt udgang til vestvendt terrasse - 4 gode værelser med udgang til udearealer - Badeværelse med klinker og bruseniche - Stort værelse med fransk dør ud til nordvendt terrasse.

Sommerhuset er opført i 1974 på en 4461 m² stor grund. Rundt sommerhuset er flere gode terrasser, både træbelagt og flisebelagt, så man har mulighed for at nyde solen hele dagen rundt. Den omkringliggende bevoksning bidrager ligeledes til en ugeneret beliggenhed, hvor man kan nyde sin ferie i ro og mag.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Dødningebakken 3, Kandestederne, Skagen
Sag: 15612165

Kontantpris 5.995.000
Ejerudgifter pr. mdr3.367
Boligareal m2187
Bebygget areal m2 187
Grundareal m2 4461
Etager1
Antal værelser6
Antal stuer1
Byggeår1974
Ombygget2022

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter32.353 / 26.307
Udbetaling300.000
Ejerudgifter pr. mdr3.367

Boligen er set gange1398

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Dødningebakken 3, Kandestederne, Skagen - 15612165

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau