menu

Flot grundmuret villa i røde sten med fin beliggenhed

Villaen som er opført i 1986 har et samlet areal på 194 m² og er beliggende på en 764 m² stor grund i kort afstand til Skagen skole, Skagen Bryghus samt byen og havnen er indenfor gå/ cykelafstand. Med dette boligareal har man god plads til familien og ligeledes udearealer, der byder på muligheder og hygge.
Villaen har tidligere gennemgået en større renovering med bl.a. klinkegulve, køkken, badeværelse, bryggers mv.

Villaen indeholder: Entre med klinkegulv og skabe - Mellemgang med klinkegulv og skabe - Badeværelse med klinkegulv, bruseniche med glaslåger og væghængt toilet - Soveværelse med plankegulv og skydedørsskabe - Stue med godt lys og trip trap trægulv, varmepumpe, hvidmalet loft og dobbelt fransk dør til alrum - Alrum med brændeovn, klinkegulv, udgang til skøn vestvendt ugeneret terrasse samt plads til hyggekrog - Køkken fra Huset Holst, klinkegulv, lækkert ovenlysvindue over køkken samt spot - Lille mellemgang med spot - Gæstebadeværelse med arrangement, klinkegulv, bruseniche og spot - Værelse med skabe - Værelse med skabe og udgang til udestue - Udestue med indgang fra terrassen og murstensgulv - Bryggers med bord og vask, skydedørsskabe og plads til vaskemaskine samt udgang til gårdhaven - Stort værelse med indgang fra vejen og udgang til gården, trip trap trægulv. Værelset har tidligere været anvendt til erhverv og der er mulighed for det igen.

Grunden er nem at holde med store bede hvor planterne/ blomsterne stort set passer sig selv. Udover store bede er der 2 parkeringspladser ud til vejen, helt ugeneret terrasse mod vest samt en fantastisk og skøn gårdhave med sol det meste af dagen. Yderligere er der udhus/ værksted, carport med indbygget udhus, drivhus og havepumpe.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Markvej 122, Skagen
Sag: 15612158

Kontantpris 2.895.000
Ejerudgifter pr. mdr2.583
Boligareal m2180
Udhus m223
Carport areal m224
Bebygget areal m2 194
Grundareal m2 764
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1986
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter16.794 / 13.407
Udbetaling145.000
Ejerudgifter pr. mdr2.583

Boligen er set gange2534

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Markvej 122, Skagen - 15612158

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Viking Banke 49
Skagen
Kontantpris2.895.000
Boligareal m2113