menu

Andelsbolig med gode rammer i rolige omgivelser

Beliggende på Frejasvej findes denne andelsbolig tæt på både daginstitution, skole og den skønne natur på Skagen Odde. Med 1,5 km. til gågaden og den børnevenlige badestrand Sønderstrand har denne bolig en fin beliggenhed med oplevelser og indkøbsmuligheder indenfor rimelig afstand.
Andelsboligen besidder gode rammer for et fremtidigt hjem. Her har man nemlig nogle veludnyttede regulære rum og mulighed for at sætte sit eget præg. Boligens 91 m² indeholder: Åben entré med udgang til helt lukket gårdhave - 2 værelser med skabe - Badeværelse med klinker, bruseniche og gulvvarme - Køkken med spiseplads - Fin lys stue med trægulv og udgang til terrasse og have - Soveværelse med god plads og skabe. Andelsboligen er opført i 1991 og har gode udeområder i form af nordvendt have med flisebelagt terrasse og flisebelagt ugeneret gårdhave på østsiden. Ydermere er dertilhørende udhus med plads til opbevaring og fælles bygning med toilet som kan lejes.

Andelsboligen har fået isat nye vinduer i september 2022, og der er i hele andelsboligforeningen ved at blive installeret fjernvarme.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Frejasvej 3, Skagen
Sag: 15612154

Boligareal m291
Udhus m22
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1991
Energiklasse

Boligen er set gange2905

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Frejasvej 3, Skagen - 15612154

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau