menu

Lyst sommerhus beliggende midt i klitterne i Kandestederne

Mellem marehalm og lyng placeret midt i klitlandskabet findes dette skønne sommerhus. Denne beliggenhed giver en helt fantastisk udsigt uanset, om du befinder dig på syd, øst eller vestsiden af terrassen, og inden for kort afstand haves også det vilde Vesterhavet. Kandestederne er et naturskønt område på Skagen Odde, som emmer af historie og stemning, og hvor du har mulighed for at besøge Hjorths Badehotel eller udforske den danske natur i form af Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile.

Dette skønne sommerhus fremstår velholdt og indflytningsklar samtidig med, at de store vinduespartier i stuen giver et helt fantastisk lysfald og er med til at bringe naturen indenfor. Alle sommerhusets 72 m² er veludnyttede og opført med fokus på lyse toner og afslappende stemning.

Sommerhuset indeholder: Entré med klinker og garderobe - Værelse med trægulv og skabe - Soveværelse med trægulv - Badeværelse med klinker, skabe, bruseniche og vaskemaskine - Køkken med klinker og åbnet til stue - Værelse med skabe - God spiseplads med trægulv, loft til kip, opgang til hems og udgang til overdækket terrasse samt lækkert stort vindue - Stue med loft til kip, Morsø brændeovn, varmepumpe og stort lyst vinduesparti mod vest med udsigt ned gennem klitterne.

Sommerhuset er opført i 1986 på en 3.022 m² stor helt fantastisk naturgrund, som kræver et minimum af vedligehold. For at få det optimale ud af beliggenheden har man opført træterrasse mod vest, syd og øst, hvor du har mulighed for at sidde helt ugeneret og nyde den utrolige udsigt udover klitlandskabet. Når du har været ude og bade i Vesterhavet, kan du tage turen tilbage til sommerhuset gennem klitterne og benytte udebruseren på nordsiden. Tilhørende findes opført udhus bjælker ved morgenterrassen til opbevaring.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Vagtbakken 5A, Kandestederne, Skagen
Sag: 15612148

Boligareal m272
Bebygget areal m2 76
Grundareal m2 3022
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1986

Boligen er set gange3847

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Vagtbakken 5A, Kandestederne, Skagen - 15612148

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Ålbækvej 62
Ålbæk
Kontantpris3.995.000
Boligareal m2150