menu

Lækker og ugeneret kvalitetsvilla i Østerby med havkig

I det stemningsfyldte Østerby mellem charmende gule huse og røde tegltage finder man dette unikum med en beliggenhed som få. Blot et par minutters gang væk ligger den børnevenlige badestrand Sønderstrand og Vippefyret, et af Skagens historiske vartegn. Ligeledes indenfor kort afstand har man både centrum og Skagen Havn, og alt hvad det indebærer af oplevelser såsom Pakhusene, gågaden og kulinariske oplevelser.
Nu har du mulighed for at købe denne unikke villa med en af Skagens bedste beliggenheder. Villaen har et boligareal på 168 m², hvor hver en kvadratmeter er lavet med fokus på detaljerne og med en gennemgående kvalitet villaen igennem. Alle vinduer og terrassedøre er placeret med respekt for solens stråler, så samtlige rum fremstår lyse og rummelige. Især giver den åbne overgang mellem køkkenalrum og stue et åbent opholdsrum, som indbyder til samvær.

Indretningen lyder som følgende: Stor lys entré med skabsplads og opgang til 1. sal - Bryggers med bord og håndvask, vaskemaskine og tørretumbler - 2 Værelser med udgang til vestvendt fliseterrasse - Gang - Lyst badeværelse med bruseniche.
1. sal indeholder: Lyst køkkenalrum med spiseplads og udgang til vestvendt terrasse og østvendt nedgang til haven - Åben stue i hævet niveau fra resten af 1. sal, da det giver flot kig mod klitterne via store vinduespartier herudover er der brændeovn og udgang til stor vestvendt altan med flot kig henover Østerby - Soveværelse med udgang til østsiden hvor morgen solen kan nydes - Badeværelse med bruseniche og spabad.
Ejendommen er opført i 2007 på en 700 m² stor grund med lukket carport og seriøst skønt havehus på 18 m² som virkelig indbyder til råhygge om det regner eller om duggen er faldet. Den dertilhørende have er overskuelig og ugeneret, og hvor end man ønsker at sidde og nyde solen, er der et væld af opholdssteder bl.a. de vestvendte terrasser, haven og rundt huset.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Østerbyvej 34A, Østerby, Skagen
Sag: 15612121

Kontantpris 10.795.000
Ejerudgifter pr. mdr4.246
Boligareal m2168
Kælderareal m287
Udhus m218
Carport areal m235
Bebygget areal m2 117
Grundareal m2 700
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer2
Byggeår2007
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter56.322 / 45.006
Udbetaling540.000
Ejerudgifter pr. mdr4.246

Boligen er set gange2739

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Østerbyvej 34A, Østerby, Skagen - 15612121

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau