menu

Flot rødstensvilla med Skagen Kirke som genbo

Med gåafstand til både gågaden og havnen har man her en placering, hvor man befinder sig i centrum af Skagen. Indenfor kort rækkevidde har man mulighed for at opleve de velkendte Pakhuse på havnen, Skagen Bryghus og med 1,5 km. til den børnevenlige badestrand Sønderstrand, kan man også opleve naturen på Skagen Odde.
Rødstensvillaen er fuget om og fremstår virkelig flot med nye vinduer og hvidmalet blonder. Villaen indeholder 181 m² boligareal og er opført i 1905. Renovering er foretaget med fokus på lyse rum og med en særlig stemning, når man træder ind i huset. Hele husets interiør er utrolig skønt og velholdt samt direkte klar til indflytning.

Ejendommen indeholder: Lys, præsentabel stor entre med malede plankegulve og trappe til første sal - Bryggers med gulvvarme, bord og vask samt vaskemaskine aeg og tørretumbler Siemens - Stort badeværelse med gulvvarme, bruseniche og skydedørsskabe til teknik - Soveværelse med udgang til haven -Badeværelse med gulvvarme, bruseniche - Lækkert Designa køkken med kogeø og åbent til spisestue - Forgang med malet sildebensparket - Skøn lys stue med New Yorker væg, dobbelt terrassedør til ca 100m2 stor sydvest vendt terrasse.~

Første sal som er med lysegrå malede plankegulve, indeholder: Lyst repos - Soveværelse med dobbelt terrassedør til altan - Værelse med kvist mod syd - Toilet med vask - Gennemgangsværelse med kvist mod nord, udgang til altan med sydøst - Værelse med udsigt til Kirken.~

Villaen er opført på en 620 m² grund med stor sydvestvendt træterrasse med plads til hele familie og et godt græsareal til en omgang boldspil.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Kirkevej 11, Skagen
Sag: 15612120

Kontantpris 5.250.000
Ejerudgifter pr. mdr2.499
Boligareal m2181
Udhus m221
Garage areal m220
Bebygget areal m2 124
Grundareal m2 620
Etager2
Antal værelser5
Antal stuer1
Byggeår1905
Ombygget1976
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter30.385 / 24.257
Udbetaling265.000
Ejerudgifter pr. mdr2.499

Boligen er set gange5954

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Kirkevej 11, Skagen - 15612120

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau