menu

Arkitekttegnet villa tæt på skole og naturskønne områder

Midt mellem Nordstrand og Sønderstrand finder man denne arkitekttegnede villa. Herfra er der mulighed for et væld af oplevelser i naturen på Skagen Odde, hvad end man ønsker at gå lange ture på heden, opleve det vilde Vesterhav eller bade på den børnevenlige badestrand Sønderstrand. Ligeledes er Brovandeskolen at finde indenfor kort afstand og med 10 min. på cykel er man at finde midt i centrum af Skagen by med alt hvad det indebærer af byliv og kulinariske oplevelser.

Denne villa er opført i 2013 og tegnet af Alfred Hansen. Med højt til loftet og store vinduespartier får man skabt plads indendørs til det særlige lys som falder over Skagen. Hver en m² er veludnyttet så alle rum i huset er rummelige og med plads til muligheder. Dette hjem har et helt særligt præg samtidig med, at det hele fremstår lyst og indflytningsklar. Villaen er et lavenergihus idet, der benyttes jordvarme til opvarmningen og sammen med solcellerne, medvirker dette til, at man opnår en fornuftig energibesparelse i hjemmet. Ligeledes er der i ejendommen både gulvvarme og Genvex anlæg.

De 209 m² er indrettet følgende: Åben lys entré - Bryggers med skabsplads, direkte indgang fra garage, vaskemaskine og tørretumbler - Soveværelse med trægulv, skabsplads og udgang til have - Badeværelse med bruseniche, badekar og udgang til have - Viktualierum med plads til opbevaring - Køkkenalrum med udgang til sydvendt træterrasse via 2 smukke døre - Dejlig lys regulær stue med brændeovn og 2 dobbelt terrasse ud til haven.
1. sal er indrettet: Repos med kvist og med gangbro til værelse hvor der er kig ned til køkkenalrum - Stort værelse med loft til kip - Badeværelse med kvist og bruseniche - Stort værelse med loft til kip og kviste mod syd og nord.

Villaen er opført på en 1244 m² stor grund med carport og indbygget isoleret fyrrum i forlængelse af boligen derudover et større udhus i haven med god plads til opbevaring og flere udnyttelsesmuligheder.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Nedre Mosevej 101, Skagen
Sag: 15612114

Kontantpris 4.295.000
Ejerudgifter pr. mdr2.804
Boligareal m2209
Bebygget areal m2 184
Grundareal m2 1244
Etager2
Antal værelser5
Antal stuer1
Byggeår2013
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter22.447 / 17.936
Udbetaling215.000
Ejerudgifter pr. mdr2.804

Boligen er set gange2619

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Nedre Mosevej 101, Skagen - 15612114

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Lille Skagen 40
Skagen
Kontantpris3.995.000
Boligareal m2148
Lille Skagen 25
Skagen
Kontantpris4.645.000
Boligareal m2213
Lille Skagen 46
Skagen
Kontantpris3.995.000
Boligareal m2148