menu

Skagensvilla fra 2018 med et samlet boligareal på 213 m²

Nu har du chancen for at få fingrene i en lækker bolig opført i 2018 med en god beliggenhed i eftertragtede Lille Skagen, der består af 85 grunde med både helårs- og fritidsboliger.

Den nye bydel, Lille Skagen, som er med inspiration fra Østerby & Vesterby, har man formået at få vejsystemet til at sno sig rundt i området og med torvet som midtpunkt, her kan der hygges med naboerne og grille en god bøf.

I midten af Lille Skagen med torvet som nærmeste nabo, finder I dette Skagenshus på 183 m² + anneks på 32 m², hvor der er plads til den store familie. Med denne beliggenhed er man godt placeret i rolige omgivelser og alligevel med kort afstand til
strand, havn og indkøbsmuligheder.

Husene i Lille Skagen opføres som lavenergihuse, med et årligt lavt varmeforbrug på ca. 7.000,-
Denne Skagensvilla er beliggende på en 477 m² stor grund hvor der foruden villaen og annekset er carport med redskabsrum.

Largehuset er 182 m² stort og fordeler sig med 109 m² i stueplan samt 74 m² på 1. sal. På stueplan, hvor der er gulvvarme finder I: Entré med trappe til 1. sal - Bryggers med skabsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler - Soveværelse med skabe - Badeværelse med bruseniche, skab og dobbelt vaskarrangement - Stort åbent køkken med vaskeø - Kombineret opholds og spisestue med udgang til terrasse.
1.sal: Repos - Badeværelse med gulvvarme, kvist og bruseniche med glaslåger - Soveværelse med indbygget skabe i skunk - Stue med kviste på begge sider hvilket gør rummet lyst og stort - Værelse.
Anneks med gulvvarme indeholder: Entre - Værelse med dobbelt terrassedør med udgang til stor træterrasse - Badeværelse med bruseniche.

Villaen er udlejet og fraflyttes 30. september 2022.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Lille Skagen 25, Skagen
Sag: 15612103

Boligareal m2213
Udhus m210
Carport areal m219
Bebygget areal m2 140
Grundareal m2 477
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår2018
Energiklasse

Boligen er set gange2944

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Lille Skagen 25, Skagen - 15612103

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau