menu

Pragtfuld ejendom på Svallerbakken med tilhørende 55 m² erhvervsbygning

Denne skønne ejendom tegnet af Alfred Hansen er beliggende kun ca. 20 meter fra Kystmuseet Skagen, som blev oprettet i 1927 af Skagens befolkning, og i 1938 blev museet flyttet fra Østerby til klitområdet Svallerbakken i Vesterby og fik navnet Skagens Fortidsminder.

Ejendommen er grundmuret, vandskuret både inde og ude og fremstår særdeles velholdt i nogle gedigne materialer. Hele herligheden er beliggende på en 845 m² stor grund med en virkelig skøn terrasse/gårdhave og dejlig stor græsplæne, der adskiller boligdelen med erhvervs bygningen samt tre parkeringspladser. I den flisebelagte gårdhave har man pavillion med kig til Kystmuseets mølle, udendørskøkken og skur til opbevaring.

Skagensvillaen, som er med et boligareal på 213 m², indeholder: Entre med klinker og gulvvarme - Badeværelse med bruseniche, murstensgulv med varme, vask og toilet - Stor stue med trægulv, synlige brede bjælker , god plads til spiseplads, dobbelt dør til haven og dobbelt fransk dør til spisestue - Spisestue med trægulv, og udgang til lækker gårdhave - Køkken alrum med spiseplads, træ bordplade, synlige bjælker og udgang til lukket ugeneret gårdhave - Viktualierum - Hall med trappe til 1 sal og loft til kip, skak tern klinker - Værelse med trægulv, synlige bjælker - Viktualie vinrum - Bryggers med bord og vask og vaskesøjle.
1 sal: Stort soveværelse mod nord, med trægulv og loft til kip - 2 værelser med kvist og trægulv, og loft til kip - Badeværelse med jacuzzi, nyere arrangement og tre Velux vinduer - Soveværelse med skabsvæg og skunk bagved, trægulv, loft kip og udgang til altan med udsigt til møllen og Kystmuseet.

Erhvervs bygning fra 2008 der fungerer som klinik: Toilet med klinkegulv, og rum til muligt baderum, gulvvarme - Forrum med klinkegulv med varme - Stort rum med loft til kip med synlige bjælker, troltex loft og indlagt vand.

Er denne sjældne udbudte ejendom lige hvad du leder efter, så tøv ikke og kontakt SKAGEN Mægleren for fremvisning.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Svallerbakken 14, Skagen
Sag: 15612090

Kontantpris 9.995.000
Ejerudgifter pr. mdr3.991
Boligareal m2213
Erhvervsareal m255
Udhus m222
Bebygget areal m2 131
Grundareal m2 845
Etager2
Antal værelser5
Antal stuer2
Byggeår1979
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter57.152 / 44.809
Udbetaling500.000
Ejerudgifter pr. mdr3.991

Boligen er set gange4366

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Svallerbakken 14, Skagen - 15612090

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau