menu

Plesner-ejendom, liebhaveri til den kræsne køber

Enestående liebhaverejendom med udsigt over Kattegat og Skagen Havn.
SKAGEN Mægleren udbyder en yderst attraktiv herskabsvilla bygget tilbage i 1907 af kantor Chr. Hansen Larsen. Den historiske bygning er opført efter tegninger af den anerkendte Skagen arkitekt Ulrik Plesner, manden bag flere af Skagens kendte bygninger såsom Admiralgården, Klitgården og Skagen Museum.

Havneplads 12 er en af Skagens mest markante bygninger, og ejendommen er som følge deraf nævnt i registranten for byen. Den smukke liebhaverejendom rummer dermed en stor del af den Skagenshistorie, som vi kender fra perioden med Skagensmalerne, strandingshistorierne og byens fiskeri.
Igennem årene har denne liebhaverejendom gennemgået en nænsom renovering i respekt med den oprindelige stil og indretning, og man har formået at bevare den autentiske stemning, der er kendetegnende for en klassisk Plesner-bygning. Ejendommen har en tidssvarende planløsning, og den fremtræder yderst imødekommende og er flot istandsat med virkelig mange unikke detaljer og løsninger.

Havneplads 12 er beliggende på en 384 m² stor grund, hvor hovedparten er placeret i ejendommens baghave, hvor man derved uforstyrret kan nyde udelivet i fred og ro. Ønsker man derimod det pulserende sommermiljø, er Thorvald Bindesbøll fiskepakhuse og byens hyggelige gågade med detailbutikker og cafeer indenfor kort afstand.

Liebhaverejendommen er særdeles velegnet til køberen, der ønsker en herskabelig Plesner-ejendom ud over det sædvanlige med god plads og en central beliggenhed tæt ved gågade, havnemiljø og badestrande.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Havneplads 12, Skagen
Sag: 15612087

Kontantpris 8.495.000
Ejerudgifter pr. mdr4.014
Boligareal m2248
Kælderareal m290
Bebygget areal m2 90
Grundareal m2 384
Etager2
Antal værelser7
Antal stuer3
Byggeår1907
Ombygget2007
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter50.127 / 39.964
Udbetaling425.000
Ejerudgifter pr. mdr4.014

Boligen er set gange1173

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Havneplads 12, Skagen - 15612087

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau