menu

Spændende Skagenshus tæt på centrum og Skagen Havn

Mellem gule Skagenshuse med røde tegltage på Sct. Laurentii Vej findes dette spændende Skagenhus fra 1880. Med 200 meter til gågaden og en 5 minutters gåtur til havnen med de karakteristiske Pakhuse og flere anbefalelsesværdige restauranter, har man her en central placering med et væld af butikker og oplevelser i nærheden. Ligeledes har man kun 3 minutter på cykel til badestranden ved Damstederne med udsigt til Kongevillaen og mulighed for at gå en tur igennem naturen på Skagen Odde.

Ved indgangen til dette smukke Skagenshus, som også er tidligere skomagerbutik, bydes man velkommen ved porten mellem boligen og det autentiske udhus med bindingsværk og videre ind i den helt igennem hyggelige og ugenerede gårdhave, hvor solen kan nydes helt fra solopgang til langt ud på aftenen. Når man træder ind i dette Skagenshus, mærker man straks sjælen og den helt særlige stemning ved den gamle købmandsdisk, som stadig er at finde, og hvor man næsten kan høre den gamle skomager Wilhelm Nielsen ekspedere kunder i butikken og reparere træsko. Skagenshuset er velholdt og besidder en charme uden lige, som er at finde i samtlige af husets rum. Dette hjem byder på historie, hygge og mange spændende muligheder.

Skagenshusets 154 m² indeholder: Entré med hvidmalet trægulv og opgang til 1. sal - Hyggeligt lyst køkken - Baglokale med trægulv og stort vinduesparti - Rum med købmandsdisk, store vinduespartier og udgang til gaden - Badeværelse med klinker, bruseniche og gulvvarme - Stor lys vinkelstue med hvidmalet trægulv, god spiseplads og synlige bjælker. 1. sal: Repos med hvidmalet trægulv og skab - Stort værelse med hvidmalet trægulv, fritlagte spær og loft til kip - Soveværelse med hvidmalet trægulv og kvist - Værelse med hvidmalet trægulv, alkove og skab.

Huset er opført i 1880 på en 269 m² stor grund. Yderligere er der 30 m² udhus opført i 1912 med plads til opbevaring. I den sydvendt lukkede gårdhave har du din helt egen private oase med plads til mange gode stunder og samvær med familie og vennerne. Gårdhaven består til dels af træterrasser og fliser, hvilket giver udeområder, der kræver et minimum af vedligehold, og man kan ankomme og bare smække benene op og nyde tilværelsen.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Sct. Laurentii Vej 101AB, Vesterby, Skagen
Sag: 15612068

Boligareal m2104
Erhvervsareal m250
Udhus m230
Bebygget areal m2 105
Grundareal m2 269
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1880
Energiklasse

Boligen er set gange1931

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Sct. Laurentii Vej 101AB, Vesterby, Skagen - 15612068

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Buttervej 6
Skagen
Kontantpris3.475.000
Boligareal m2192