menu

Et af Skagens smukkeste huse med en Konge beliggenhed og alligevel roligt i Vesterby

Dejlig Skagensvilla med ubrudt panoramaudsigt mod øst og syd fra Skagen Havn over den gamle Kongevilla Klitgården, de dejlige badestrande ved Kattegat og Damsted Klit og videre via Aalbæk Bugt og helt til Frederikshavn.
I gåafstand fra villaen nås badestrandene ved Kongevillaen, Kystmusset Skagen, Den Tilsandede Kirke i Skagens Klitplantage, Byfogedskoven, Drachmanns Hus og Skagen Havns hyggelige miljø med bl.a. Bindesbøls røde fiskerpakhuse og Skagen midtbys handelsliv ligger indenfor cykelafstand.

Den atmosfærefyldte villa, der er nænsomt renoveret og fremstår i god vedligeholdelsesstand på 150 m², er fordelt på to etager samt mindre kælder:
Stueetagen indeholder: Stor hall med trappe til 1. sal, masser af garderobeplads - Meget lys stue med god spiseplads og hyggelig opholdsstue med udgange til såvel øst- som sydvendt terrasse på i alt ca. 45 m² ligeledes med udsigt til den mest fantastiske udsigt til de fredede arealer ned til Kattegat - Stort køkken med spiseplads og udgang til stor vestvendt terrasse - Gæsteværelse med udgang til den vestvendte terrasse på ca. 55 m² - Soveværelse - Gæstebadeværelse.

1. sal rummer: Repos - Stort badeværelse med bruseniche - Dejlig opholdsstue med loft til kip og synlige loftsbjælker kombineret med soveafdeling. Gennem stort ateliervindue er der fantastisk udsigt mod øst over det trafikerede Kattegat og fra stor sydvest vendt kvist udsigt over Damstederne og Aalbæk bugt.
Kælder er kombineret vin - og viktualiekælder.
Den lukkede og velplejede have er rammen om et fantastisk gård- og terrassemiljø med isoleret redskabsrum og sort plankeværk. Haven er anlagt ud fra ønsket om minimum af vedligeholdelse.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Damstedvej 22, Skagen
Sag: 15612063

Boligareal m2150
Kælderareal m27
Udhus m212
Bebygget areal m2 95
Grundareal m2 512
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1952
Ombygget2001
Energiklasse

Boligen er set gange8823

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Damstedvej 22, Skagen - 15612063

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Museumsstien 7
Skagen
Kontantpris6.995.000
Boligareal m2157