menu

Få et helt nyt sommerhus i det rolige Lodskovvad

I naturskønne omgivelser på Skagen Odde mellem de to have og rigt dyreliv findes dette projektsalg. Lodskovvad er et område med skøn beliggenhed, hvad end man ønsker at nyde skoven stille ro med 3 km til strand eller tage turen til Skagen 20 km nordpå, som er velkendt for sine somre fyldt med god stemning og liv. Lodskovvad byder på fine vandrestier og med en halv time på cykel kan man ligeledes opleve det vilde Vesterhav ved Skiveren strand. I nærområdet finder man også Danmarks største vandrende klit Råbjerg Mile, som er en del af Danmarks Naturkanon.

Forenden af Musvågevej og inden man ender på Hvideklits Golfbanes hul nr. 7 ligger denne sidste sommerhusudstykning. Sommerhusene opføres som standard huse uden i sat køkken, da dette er et meget personligt valg. Indretning af el og vand/ kloak i køkkenet kan koordineres individuelt. Sommerhuset vil blive opført i miljørigtige materialer, i det omfang byggereglementet og den eksisterende lokalplan giver mulighed for.

Sommerhusprojekt på Musvågevej opføres med træfacader, tagpap, zinktagrender og med en indretning, der indeholder følgende: Køkken-alrum med god spiseplads samt udgang til udeområder - Stue med udgang til udeområder - Soveværelse - Badeværelse med gulvvarme, bruseniche og jacuzzi - Værelse med udgang til udeområder.

Der vil blive anlagt 25 m2 fliseareal til sommerhuset. Derudover vil man være i skønne naturomgivelser med et væld af stier i Lodskovvad at udforske, hvad end det er på gåben eller på cykel.

DanCenter har anslået den årlige netto lejeindtægt til 60.000-70.000 kr.


Kontakt SKAGEN Mægleren for yderligere oplysninger om dette projekt. Der kan på Musvågevej købes grunde både separat og med sommerhusprojekt.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Musvågevej 282, Lodskovvad, Ålbæk
Sag: 15612061

Kontantpris 1.420.000
Ejerudgifter pr. mdr1.167
Boligareal m280
Grundareal m2 1004
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår2022

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter8.270 / 6.596
Udbetaling75.000
Ejerudgifter pr. mdr1.167

Boligen er set gange4246

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Musvågevej 282, Lodskovvad, Ålbæk - 15612061

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Tyttebærvej 10A, Knasborg
Ålbæk
Kontantpris1.400.000
Boligareal m256
Musvågevej 74, Lodskovvad
Ålbæk
Kontantpris1.095.000
Boligareal m291
Alkevej 29, Klitlund
Ålbæk
Kontantpris1.695.000
Boligareal m275