menu

Fritidsgrund beliggende i rolige omgivelser i Lodskovvad

I naturskønne omgivelser på Skagen Odde mellem de to have og rigt dyreliv findes denne fritidsgrund. Lodskovvad er et område med skøn beliggenhed, hvad end man ønsker at nyde skovens stille ro med 3 km til strand eller tage turen til Skagen 20 km nordpå, som er velkendt for sine somre fyldt med god stemning og liv. Lodskovvad byder på fine vandrestier og med en halv time på cykel kan man ligeledes opleve det vilde Vesterhav ved Skiveren strand. I nærområdet finder man også Danmarks største vandrende klit Råbjerg Mile, som er en del af Danmarks Naturkanon. Grunden er omfattet af lokalplan SKA.11.10.01 med hovedtræk: Grunden har en bebyggelsesprocent på maks. 15%, og der må højst opføres ét sommerhus på maks. 120 m². Ydermere må man i alt opføre maks. 35 m² sekundære bygninger eksempelvis carport og udhuse. Bygninger skal opføres i 1 etage med maks. højde på 6 m. og placeres med hovedretning øst-vest eller nord-syd. Der er mulighed for at købe et projektbyggeri med grunden.

Kontakt SKAGEN Mægleren for yderligere oplysninger om denne fritidsgrund.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Musvågevej 288, Lodskovvad, Ålbæk
Sag: 15612043

Kontantpris 295.000
Ejerudgifter pr. mdr503
Grundareal m2 1003

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter1.745 / 1.384
Udbetaling25.000
Ejerudgifter pr. mdr503

Boligen er set gange1935

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Musvågevej 288, Lodskovvad, Ålbæk - 15612043

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau