menu

Nyere skagenshus i lækre materialer klar til indflytning

Ved indfaldsvejen til Skagen møder du den nye bydel Lille Skagen midt mellem Skagen By og Gl. Skagen, hvor den karakteristiske skagenstemning oser af hygge, da den er inspireret af de ældste bydele i Østerby og Vesterby med snoede veje uden fortove, tilfældige stier og stemningsfulde gårdhaver. Herfra er du tæt ved det hele; havet, skoven, byliv, kultur, gastronomi og gode shoppingmuligheder, samtidig med at du kan have din helt egen oase i rolige omgivelser.
Lille Skagen området er med 85 grunde hvoraf der kun er 13 ledige grunde tilbage, hvilket gør at området virkelig er begyndt at tage form.
I den nye bydel; Lille Skagen, ligger dette type Small-hus midt i området, hvor der er et lille hyggeligt torveområde. Til dette hus er der bygget en carport med flisebelægning, som fortsætter over til huset og det overdækkede indgangsparti, derfra går den videre omkring huset og ud til vejen. Dertil er der sat et hvidt stakit op ud mod torvet og sort stakit ind mod naboerne.
Huset er indrettet med: Entré med teknikrum og garderobeplads - Værelse med skab og trægulv - Soveværelse med skabe og trægulv- Badeværelse med bruseniche, formstøbt vask i bordplade med skabsarrangement og vaskemaskine - Køkken/alrum, som er lyst og venligt med dobbelt terrassedør og udgang til syd/vestvendt terrasse. I opholdsrummet er der trappe op til 1. sal, hvor der er et areal på 29 m² som pt er indrettet som soveværelse men kan have mange andre funktioner, f.eks. en hygge stue. Huset i grundplan er med gulvvarme overalt.
Disse huse i Lille Skagen er lavet som lavenergihuse og dertil er husene opført i gedigne, vejrbestandige materialer som gør at fremtidige vedligeholdelsesudgifter også vil være lave. Boligerne i Lille Skagen har ikke bopælspligt så det er op til den enkelte ejer, om huset skal anvendes som helårsbolig eller feriebolig. fremtidige vedligeholdelsesudgifter også vil være lave. Boligerne i Lille Skagen har ikke bopælspligt så det er op til den enkelte ejer, om huset skal anvendes som helårsbolig eller feriebolig.
Huset er klar til indflytning den 1. oktober 2021.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Lille Skagen 34, Skagen
Sag: 15611999

Kontantpris 2.995.000
Ejerudgifter pr. mdr3.671
Boligareal m2127
Carport areal m220
Bebygget areal m2 98
Grundareal m2 414
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2018
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter12.868 / 10.989
Udbetaling150.000
Ejerudgifter pr. mdr3.671

Boligen er set gange2598

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Lille Skagen 34, Skagen - 15611999

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Spliidsvej 16
Skagen
Kontantpris3.295.000
Boligareal m2155
Hans Baghs Vej 4
Skagen
Kontantpris2.550.000
Boligareal m276
Violvej 12
Skagen
Kontantpris3.400.000
Boligareal m2222
Sct. Laurentii Vej 114
Skagen
Kontantpris2.895.000
Boligareal m2146