menu

Top renoveret 1 plans villa beliggende i kort afstand til Østerby

Villaen som er beliggende på en 700 m² stor grund, er opført 1969 og har et boligareal på 155 m² + en garage bygning på 32 m². Villaen er gennemrenoveret i 2016 med bl.a. gulvvarme, kloakker, el, køkken, badeværelser, gulve, lofter mv. så alt fremstår virkelig smukt og i orden.

Udvendigt er haven delt op i to med super flot træterrasse mod sydvest, flotanlagt have og stor flisebelagt terrasse mod sydøst - yderligere er der stor indkørsel til garagen som er isoleret og med troltex loft samt der er forberedt til varme.

Denne smukke og indflytningsklare villa indeholder: Stort flot bryggers - Badeværelse med bruseniche med glaslåge, bord og skabsarrangement med formstøbt vask - Stor bred og åben fordelingsgang med udgang til sydvest terrasse - Påklædningsværelse - Soveværelse med spot i loft - Soveværelse med udgang til øst terrasse - Værelse med indbygget skabe - Gæstebadeværelse med bruseniche - Meget stort køkken alrum med klinkegulv, udgang til flot sydvest vendt træterrasse og åbent til spiseplads og stue - Spiseplads med udgang til terrasse - Stue med murstensvæg der adskiller køkken og stue - Viktualierum.

Der er gulvvarme i hele huset dog udtagen værelserne.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Spliidsvej 16, Skagen
Sag: 15611996

Boligareal m2155
Garage areal m232
Bebygget areal m2 155
Grundareal m2 700
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1969
Energiklasse

Boligen er set gange4497

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Spliidsvej 16, Skagen - 15611996

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Frederikshavnsvej 24
Skagen
Kontantpris3.295.000
Boligareal m2144
Markvej 122
Skagen
Kontantpris3.195.000
Boligareal m2180