menu

Højt beliggende sommerhus med formidabelt lysindfald i alle rum via store vindues partier.

Dette skønne sommerhus er beliggende som det tredje sidste på Dødningebakken, hvilket giver en fantastisk ro og samtidigt et helt unikt view ud over de lavt liggende sommerhuse mod syd, med sandmilen i baggrunden og mod nord ligger Dødningebakken samt helt urørte klitter.
Sommerhuset er beliggende på en 2.066 m² stor grund med parkeringsareal i bunden af grunden, hvor der er trappe indbygget i klitten som føre direkte op til sommerhuset som ligger på toppen af grunden.
Dette skønne sommerhus er opført i 1975 og har et boligareal på hele 144 m² hvor alle rum har en behagelig størrelse samt en flot udsigt.

Sommerhuset indeholder: Stor præsentabel entre med garderobeskabe - Lys og bred fordelingsgang med varmepumpe - Værelse med udsigt til Dødningebakken - Badeværelse med bruseniche - 2 store værelser med indbygget skabe - Soveværelse med indbygget skabsvæg, eget badeværelse med bruseniche samt udgang til morgen terrasse - Bryggers med bord og vask samt vaskemaskine og tørretumbler - Stort køkken med åbent til stue - Dejlig stor kombineret stue/ spiseplads og hyggekrog med brændeovn, udgang til vestvendt terrasse samt delvist overdækket sydvendt terrasse, yderligere er der nok det mest fantastiske lysindfald og den skønneste udsigt uanset hvilket vindue man kigger ud af.

Sommerhuset er beliggende ca. 130 m fra toppen af Dødningebakken, som nok er et af de højeste punkter i Kandestederne, hvor der er den flotteste udsigt over Vesterhavet, hele Kandestederne med nordeuropas største vandreklit i horisonten samt bare en helt igennem fantastisk udsigt.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Dødningebakken 53, Kandestederne, Skagen
Sag: 15611979

Kontantpris 4.995.000
Ejerudgifter pr. mdr3.284
Boligareal m2144
Bebygget areal m2 144
Grundareal m2 2066
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1975

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter21.910 / 18.568
Udbetaling250.000
Ejerudgifter pr. mdr3.284

Boligen er set gange2674

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Dødningebakken 53, Kandestederne, Skagen - 15611979

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Boysenbærvej 10
Ålbæk
Kontantpris4.495.000
Boligareal m2242