menu

5-stjernet luksus fritidshus med en lejeindtægt i 2020 på ca. kr. 340.000,-

Dette skønne fritidshus som er opført i særdeles gode materialer er beliggende i det skønt området ved Farm Fun ved den hyggelige havneby Ålbæk ved den nordjyske østkyst, er velegnet til alt lige fra teambuilding, konferencer, personalearrangementer samt familiehygge. Huset er beliggende kun 22 kilometer fra Skagen, som altid har meget at byde på og 2 kilometer fra Ålbæk som emmer af hygge ved havnen og centrum med Det Bette Ølhus, indkøb og en del butikker. Området byder på attraktioner som golf, minigolf, gode indkøbsmuligheder, legepladser og meget mere. Derudover er der blot 600 meter til en af Danmarks bedste badestrande.
Huset er meget energivenligt, da det er top-isoleret og har vandbårne gulvvarme fra jordvarme, solceller på taget til at producere strøm.
Huset har 7 soveværelser med 2 sengepladser i hvert rum. Derudover er der i en hems som er indrettet til ren hygge med tv og spil. Huset har 3 badeværelser et i hver sin værelsesafdeling og et i poolområdet. Omkring huset er der store flisebelagte terrasser samt en stor græsplæne som indbyder til alle slags spil. Egner vejret sig ikke til udendørs madlavning har fritidshuset et særdeles velegnet køkken til både store og små måltider. Huset byder også på et lækkert køkken-alrum med åbent til stuen hvorfra der er flere udgange til den store terrasse og haven. Der er endvidere et stort aktivitetsrum hvor man kan spille billard, dart, bordfodbold samt PlayStation, dertil er der også bar med køleskab samt hyggekrog med fladskærms TV. Huset har også en afdeling med pool med rutsjebane, spa til 8 personer og sauna. Sidst men ikke mindst kan nævnes en stor opholdsstue med stor sofagruppe, hvor alle kan hygge sig. Der er trådløs internetforbindelse i hele huset. Der er indbygget 2 udhuse, hvor det ene er teknikrum til poolen og det andet er fyrrum med jordvarme anlæg. Der er anlagt stort parkeringsareal foran huset.

Fritidshuset er ideelt til afslapning for flere familier.
Fritidshuset udlejes via Novasol og indbringer ca. kr. 340.000,- til ejer + el på ca. 45.000,-

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Boysenbærvej 10, Ålbæk
Sag: 15611974

Kontantpris 4.495.000
Ejerudgifter pr. mdr3.416
Boligareal m2242
Bebygget areal m2 253
Grundareal m2 2419
Etager1
Antal værelser7
Antal stuer2
Byggeår2013

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter19.459 / 16.482
Udbetaling225.000
Ejerudgifter pr. mdr3.416

Boligen er set gange1643

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Boysenbærvej 10, Ålbæk - 15611974

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Dødningebakken 53, Kandestederne
Skagen
Kontantpris4.995.000
Boligareal m2144
Kirkevej 15
Skagen
Kontantpris4.400.000
Boligareal m2176