menu

Lækkert enderækkehus med ugeneret gårdhave med mulighed for flexbolig

Dette nybyggede rækkehus, som sælges med alt lækkert ny indkøbt møblement, er beliggende i roligt omgivelser midt imellem Skagen centrum og skøn natur.
Med denne placering er man tæt på indkøb, daginstitution, skoler og ikke mindst stranden.
Skagen centrum kan nås på en 20 min. gåtur, Skagen centrum byder på mange skønne special butikker, skønne restauranter samt hyggelige cafeer, hvorfra livet i gågaden kan nydes.
Ligeledes ligger skagen havn inden for kort gåafstand, her bydes der på hyggelige fiskerestauranter samt butikker, som alle omkranser de hyggelige havnebassin som lystbådene ligger til ved.
På havnene kan man nyde den skønne hyggelige stemning som Skagen yder på.
Ønsker man at nyde de skønne badestrande som Skagen byder på, er der kun 40 min. gåtur til Skagen Nordstand, 24 min. til Skagen Sønderstrand og 43 min. til Damstederne.

Enderækkehuset, som er ny opført, indeholder: Bryggers med klinkegulv, bord med vask, skydedørsskabe med AEG vaskemaskine og tørretumbler samt alt teknik -
Køkken med klinkegulv, vaskeø og kig ned gennem stuen, Siemens køle/frys, emhætte, keramisk kogeplader, ovn og opvaskemaskine samt udgang til ugeneret have og terrasse mod sydvest - Opholds og spisestue i forlængelse af køkken med udgang til terrasse - Soveværelse med skab -Soveværelse med skab - Lille gang med skabe - Soveværelse med skabsvæg - Badeværelse med bruseniche og væghængt toilet.
Rækkehuset er med Troltex loft og gulvvarme overalt samt genvex anlæg.

Yderligere er der isoleret udhus som danner afskærmning over mod naboerne.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Carl Johansens Vej 16B, Skagen
Sag: 15611967

Boligareal m2105
Udhus m210
Bebygget areal m2 105
Grundareal m2 284
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2020
Energiklasse

Boligen er set gange1322

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Carl Johansens Vej 16B, Skagen - 15611967

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau