menu

Lille Skagen - Helårs- eller feriebolig i Small, Medium eller Large

Skagens oprindelige huse har næsten alle opnået deres nuværende form ved knopskydning. En fiskerfamilie ville typisk starte med et kort længehus og udvide det i takt med at økonomien tillod det. Bygge et fag eller to i enden, et udskud på siden eller en kvist på taget. Måske et anneks, og naturligvis diverse udhuse. I Lille Skagen har arkitekterne skabt tre størrelser længehuse, som kan kombineres med udskud, kviste, annekser og udhuse til et væld af forskellige boliger, der alle er tro mod det traditionelle Skagen-hus.

Boligerne i Lille Skagen opføres som lavenergihuse med pudsede og malede facader, røde tegltage, zinktagrender og træbeklædte udhuse. Det er gedigne materialer, som sikrer lave drifts- og vedligeholdelsesudgifter mange år ud i fremtiden.

Frederikshavn Kommune har valgt at ophæve bopælspligten for helårsboliger i Lille Skagen, og det har gjort det muligt for personer bosat i resten af landet at erhverve en bolig i Lille Skagen til fritidsformål. Det har der været stor interesse for, og alle disse deltidsskagboer opfattes som et aktiv for byen, da de er med til at holde boligmassen i god vedligeholdelsesmæssig stand.

De nye boliger i Lille Skagen kan således anvendes både som helårsbolig og som feriebolig. Det er helt op til den enkelte ejer.
Grund købet er betinget af indgåelse af entreprisekontrakt med Entreprenørfirmaet Trigon A/S
Som en del af handlen er det aftalt, at køber indgår entreprisekontrakt med Entreprenørfirmaet Trigon A/S - projektnr.? vedr. opførelse af et Skagenshus med et boligareal på feks 133 m² type Small.
Kontakt SKAGEN Mægleren for yderligere oplysninger og eller materiale.

Lille Skagen 22, Skagen
Sag: 15611946

Kontantpris 800.000
Ejerudgifter pr. mdr1.374
Grundareal m2 434

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter4.365 / 3.449
Udbetaling40.000
Ejerudgifter pr. mdr1.374

Boligen er set gange2199

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Lille Skagen 22, Skagen - 15611946

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Havevej 4
Ålbæk
Kontantpris320.000
Sdr. Havnevej 12
Ålbæk
Kontantpris450.000
Lille Skagen 40
Skagen
Kontantpris895.000