menu

Fantastisk lækkert renoveret Skagensvilla i skønne omgivelser med et bruttoareal på hele 199 m² inkl. underetage

Renoveret Nærmere nyt lækkert Skagenshus på hele 199 m² bruttoareal klar til indflytning.
Ejendommen er beliggende i Vesterby, hvor afstanden til den skønne badestrand ved Damstederne, de helt unikke løbe/ cykelruter ud omkring Den til Sandende Kirke er lige rundt hjørnet og hvor byen og havnen er indenfor kort cykelafstand.

Det top renoverede Skagenshus, er med kvalitets materialer fra kælder til kvist og fra fortov til baghave, indeholder: Entre med trappe til 1. salen med lys indbygget i væggen og kig gennem til spisepladsen - Badeværelse med dejligt lyst inventar og bruseniche - Lækkert køkken med åbent til spiseplads med udgang til stor aften terrasse - Hyggestue i forbindelse med spisepladsen og udgang til sydvendt altan. 1. sal indeholder: Repos - Master Bedroom med indbygget skabe og udgang til altan hvorfra der er skøn view udover hele Vesterby - Master Bathroom med flotte bruse faciliteter i top moderne stil samt lækkert arrangement med vask.
Kælderen indeholder: Flot lys entre med trappe direkte op i haven og trappe til stueplan - Lækkert værelse med udgang til trappen op til haven - Åbent bryggersrum med vaskemuligheder - Badeværelse med bruseniche, toilet og vask med arrangement - Stort disponibelt rum med godt lysindfald.
Rigtig hyggeligt Anneks som er indrettet i den helt rigtige stil med paneler på væggene og udgange fra alle rum og indeholder: Soveværelse med eget badeværelse - Entre - Køkken med ovenlysvindue og udgang til haven samt terrassen - Værelse med ovenlysvindue som giver et skønt lysindfald samt badeværelse med udgang til skøn helt ugeneret terrasse og have.

Hele herlighederne er beliggende på en 390 m² stor helt nyanlagt lækker grund med rullegræs, IPE træterrasser, flisebelægninger, indkørsel med lade stander til el biler samt store flotte krukker med beplantning. Det hele giver en helt perfekt helhed og er virkelig et syn for sig.
En æstetisk renovering der respektere husets oprindelig arkitektur, der er udført med høje håndværksmæssige kvaliteter og bygningsdetaljer. Harmoniske tilføjelser der forstærker den for Vesterbys bymiljø traditionelle arkitektur og bygningskultur.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Tuxens Alle 2, Vesterby, Skagen
Sag: 15611892

Kontantpris 7.750.000
Ejerudgifter pr. mdr2.583
Boligareal m2119
Kælderareal m256
Udhus m230
Bebygget areal m2 71
Grundareal m2 390
Etager3
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1947
Ombygget2021
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter32.694 / 27.918
Udbetaling390.000
Ejerudgifter pr. mdr2.583

Boligen er set gange2593

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Tuxens Alle 2, Vesterby, Skagen - 15611892

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau