menu

Sommerhuset ligger i den sidste klitterække på en ca. 13.000 m2 stor grund på strækningen mellem Hulsig og Ålbæk. Stranden her er kendt for at være noget af det bedste Nordjylland kan tilbyde. Fra som

Sommerhuset ligger i den sidste klitterække på en ca. 13.000 m2 stor grund på strækningen mellem Hulsig og Ålbæk. Stranden her er kendt for at være noget af det bedste Nordjylland kan tilbyde. Fra sommerhuset er der nem og direkte adgang til stranden på under 2 minutter.

Et sommerhus i dette område og med denne unikke beliggenhed bliver sjældent udbudt til salg.

Huset ligger tilbagetrukket på toppen af klitten - i ro og fred fra vejen. Huset ligger som et af de få huse på strækningen indenfor strandbeskyttelseslinjen.
Udover den meget kystnære beliggenhed og den flotte panorama udsigt udover klitterne, så har man også et kig til havet mod syd.

Fritidshuset som er opført i 1937 har 70 m² beboelse samt 14 m² kælder samt et udhus på ca. 11 m². Huset har fået skiftet lidt vinduer og taget er ca. 10 år gammelt derudover trænger det til en kærlig hånd.

Fritidshuset indeholder:
Stor lys vinkelstue med brændeovn og med udgang til en stor lukket terrasse som sydvest - 2 soveværelser – Fordelingsgang – Toilet - Køkken med komfur, køle/fryseskab.
Kælder med flere disponible rum samt badeværelse med bruser. ~~

Der er 3 km til Ålbæk, som er en levende havneby med alle indkøbsmuligheder og der er cykel sti helt til Skagen, som ligger cirka 18 km væk.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Edderfuglevej 12, Ålbæk
Sag: 15611825

Boligareal m270
Kælderareal m214
Udhus m210
Bebygget areal m2 70
Grundareal m2 12933
Etager2
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1937
Ombygget1972

Boligen er set gange2925

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Edderfuglevej 12, Ålbæk - 15611825

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau