menu

Gennemført unik villa i roligt kvarter

En unik villa, som er opført i kvalitets materialer fra yders til inderst, har en super beliggenhed og er gennemført fra ende til anden, og appellerer til børnefamilien eller til familien som ønsker et hus i Skagen og hvor socialt samvær, hygge og dejligt samvær er omdrejningspunktet. Villaen er på 201 m² med store og åbne opholdsrum med godt lysindfald fra de store vinduer mod vest, Villaen indbyder til mindre/ større komsammen af gæster, dette gør sig gældende både inde i det store køkken alrum og ude på den vestliggende terrasse. Villaen ligger med kort afstand til skole, daginstitution, centrum og indkøbsmuligheder. Villaen ligger ca. midt imellem Sønderstrand og Nordstrand, samt i kort afstand til den skønne natur ud mod Grenen.

Villaen indeholder: Entré med udgang til sydvest vendt gårdhave samt tilhørende separat bryggers - Stort køkken/alrum med stort glasparti med udgang til dejligt udeområde med stor terrasse med mange kroge, orangeri med plads til mange personer så de tidligere forårsdage og sene sommernætter kan nydes i varmen - God regulær stue med dejligt lysindfald og åben forbindelse til alrum - Trapperum til førstesalen - Stort soveværelse med tilhørende walk-in – Stort gennemført badeværelse med nedsænket badekar og stor bruseniche. Der er gulvvarme i de fleste rum i huset.

Førstesalen indeholder: Stort disponibelt repos, hvor der er kan indrettes et værelse - 2 gode værelser - Badeværelse med bruseniche.

Den store garagebygning på 43 m² er opdelt i 2 - med garage i den ene del og disponibelt rum i den anden. Villaen er omgivet af et skønt udeområde med stor vestvendt terrasse, stort orangeri som kan nydes hele året. På terrassen findes der flere hyggelig sol- og lækroge samt udebruser. Yderligere er der en stor indkørsel til garage samt et udhus hvor der er plads til cykler og haveredskaber.
Desuden hører der til villaen et grønt område, som muliggør leg og aktiviteter for alle aldre.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Mjølnersvej 14, Skagen
Sag: 15611773

Boligareal m2201
Garage areal m243
Bebygget areal m2 138
Grundareal m2 2256
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår2007
Energiklasse

Boligen er set gange3852

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Mjølnersvej 14, Skagen - 15611773

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau