menu

EJERLEJLIGHED PÅ HOTEL SKAGEN STRAND

Hotel Skagen Strand er et skønt feriested hvor der er adgang til Badeland, Aktivitetshal, Legeplads, Tennisbaner, Restaurant samt meget mere.
I kort afstand fra lejligheden findes en særdeles skøn og meget børnevenlig badestrand ved Østkysten, den meget berømte cykelsti til Skagen som bugter sig gennem Hulsig Hede, hvis man ikke er til cykel kan man springe på toget som standser ca. 50 meter fra receptionen.
Lejligheden indeholder: Entré med garderobe – Badeværelse med bruseniche, arrangement med vask og skabe, Soveværelse med skabe, Køkken-alrum og stue med spiseplads, udgang til sydvendt terrasse samt trappe til 1. sal. Første sal indeholder: Repos med soveplads og kig ned i stue/ køkken - Værelse.
HOTEL SKAGEN STRAND - hotel- og feriecenter Feriestedet Skagen Strand blev etableret i midten af 80erne, opført i klassisk og enkel stil, kendetegnet ved byggestilen i Skagen. Lejlighederne er opført som rækkehuse med stisystem rundt i området og til stranden. Området byder bl.a. på indendørs swimmingpool med vandrutchebane og dampbad, stor aktivitetshal med både badminton, håndbold, grus belagte tennisbaner, minigolf, legeplads, osv. Således et område der byder på både aktiv ferie samt afslappede naturoplevelser.Lejligheden ligger i yderste række med en skøn ugeneret terrasse mod sydvest samt et skønt kig mod nord over åbne marker.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Hotel Skagen Strand 73, Hulsig, Skagen
Sag: 15611767

Boligareal m274
Etager2
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1999
Energiklasse

Boligen er set gange1091

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Hotel Skagen Strand 73, Hulsig, Skagen - 15611767

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Centralvej 17B
Ålbæk
Kontantpris750.000
Boligareal m2139