menu

Ejerlejlighed i lækker kvalitet beliggende i naturskønt område

På Højengran finder I denne smukke ejerlejlighed, som er velindrettet i gode materialer og med flot interiør. Ejerlejligheden er beliggende i udkanten af idylliske Gl. Skagen i skønne omgivelse tæt på Klitplantagen med MTB spor, skøn strand samt knap 1 km til den Tilsandede Kirke, dermed kan naturen nydes i fulde drag både til bens og på cykel. Ind til Gl. Skagen er der blot ca. 1 km via stisystem, og her finder I Ruths Hotel med Wellness afdeling samt solnedgangspladsen, hvor det vilde Vesterhav samt den smukke solnedgang kan opleves. Fra Højengran er der ca. 4 km til centrum af Skagen, hvor der er et rigt tilbud af både butikker, kulturelle og gastronomiske oplevelser.

Lejligheden har et boligareal på 89 m² hvoraf de 10 m² er fællesareal, som er et fællesrum. Lejligheden er indrettet med: Entré – Åbent køkken med opvaskemaskine samt nyt emfang i loft – Stue med varmepumpe samt udgang til delvis overdækket terrasse, hvor der er gode lækroge – Badeværelse med bruseniche, håndklædetørrer, formstøbt vask i bordarrangement med skabe, vaskemaskine samt ny vandvarmer (2020) – Værelse med skabe – Soveværelse med skabe og udgang til stor delvis overdækket syd/vestvendt terrasse, hvor solen kan nydes i fulde drag. Der er etableret en støjvold med beplantning, som god afskærmning for vejen.

Udover fællesrum, hvor der er vaskemaskine og tørretumbler, er der også cykelskur og gode parkeringsforhold direkte ud for indgangspartiet. Højengran har en god og velfunderet ejerforening og bygningerne er altid godt vedligeholdt, ligesom petanque bane og legepladsen. En fjerde del af Højengran er timeshare, hvilket gør at der er aktivitet på stedet året rundt.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Flagbakkevej 26, Lejl. 38, Skagen
Sag: 15611765

Kontantpris 1.795.000
Ejerudgifter pr. mdr2.664
Boligareal m289
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår2007
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter7.283 / 6.327
Udbetaling90.000
Ejerudgifter pr. mdr2.664

Boligen er set gange1229

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Flagbakkevej 26, Lejl. 38, Skagen - 15611765

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Kappelborgvej 17, 1.
Skagen
Kontantpris2.195.000
Boligareal m270