menu

Unikt beliggende, top renoveret Skagensvilla med en særdeles flot udsigt

Unikt beliggende, top renoveret Skagensvilla med en særdeles flot udsigt over åbne og fredet arealer, Sønderstrand, Vippefyret, Det Grå Fyr og havet ud mod Grenen.
Skagensvillaen er total renoveret i 2015 hvor kun ydermurene stod tilbage, dvs. at el, vvs, vinduer, tag, gulve, indervægge mv er ca. fem år gammelt.
Villaen er beliggende med grund direkte optil fredet natur og med en helt unik og uspoleret udsigt.
Villaen er opført i år 1978 og har et boligareal på 182 m² samt udhus og skur på i alt ca. 28 m² og alt er beliggende på en 601 m² stor grund.

Villaen indeholder: Entre med åbent til hall med trappe til første sal - Bryggers med bord og vask samt udgang til sydvest vendt gårdhave - 2 værelser med skab, spot i loft og køjeseng med 3/4 seng i bunden - Badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og flot udsigt - Stue med åben gaspejs i midten samt åbenforbindelse til hyggestue med store glaspartier med udgange til skønne terrasser samt en skøn udsigt over fredet arealer og Vippefyret - Alrum med udgang til sydvest vendt gårdhave og åbent til Arkitekttegnet køkken med udgang til sydøst træterrasse med skøn ro og fabelagtig udsigt.
Første sal indeholder: Udsigtsstue med kig ned i Hall, udgang til stor altan/terrasse med fabelagtig udsigt over fredet arealer, Vippefyret, Sønderstrand og havet op mod Grenen - Værelse med skabe og loft til kipe - Master Bed Room med indbygget skabsvæg, udgang til sydvendt altan med skøn udsigt til havet samt eget badeværelse med Marmor klinker, kvist mod vest, bruseniche og badekar.
Ydermere er der flot udhusbygning med hems og flere disponible rum samt udhus til redskaber. Begge udhusbygninger danner rammen om en helt ugeneret sydvest vendt gårdhave og skøn helt roligt beliggende sydøst morgen terrasse.
Af detaljer i huset kan nævnes: B&O link i alle rum + altan - Gulvvarme i hele huset - Tyverialarm med overvågning - Gas pejs - Dinesen planker på første sal - Fantastisk lysindfald - Synlige bjælker i stueplan - Kobberlamper rundt på huset - Indbygget ledlys i trappen samt meget mere.
Denne enestående Skagensvilla som er proppet med lækre detaljer og hvor der ikke er overladt noget til tilfældighederne, er et sjældent syn på salgslisten. Kontakt SKAGEN Mægleren for yderligere info om denne pragt villa.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Fyrstuevej 11, Østerby, Skagen
Sag: 15611764

Boligareal m2182
Udhus m222
Bebygget areal m2 126
Grundareal m2 601
Etager2
Antal værelser5
Antal stuer2
Byggeår1978
Ombygget2013
Energiklasse

Boligen er set gange14406

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Fyrstuevej 11, Østerby, Skagen - 15611764

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau