menu

Skøn flot renoveret et plans villa i Hulsig.

Villaen er beliggende i det fredelig Hulsig tæt ved den skønne badestrand mod Kattegat derudover byder Hulsig på Hotel Skagen Strand hvor der er svømmehal – Yderligere er der cykelsti til Skagen som bugter sig gennem det fantastiske hede areal mellem Skagen og Hulsig samt direkte togforbindelse mellem Skagen mellem Frederikshavn.
Villaen er beliggende på en 1.348 m² stor grund med skønne terrassearealer mod øst, syd og vest hvilket gør at solen kan nydes hele dagen.
Flot renoveret med en særdeles god planløsning hvor forældre og børneafdeling er adskilt i hver sin ende.
Villaen blev gennemgribende renoveret i 2007 med bl.a. tagpap, vinduer/ døre, gulvvarme i hele huset, badeværelse, køkken, centralstøvsuger mv.

Villaen er indrettet med: Stor kombineret entre og bryggers med bord og vask, skabsplads, naturgasfyr samt alle installationer - Fordelingsgang med udgang til sydøst vendt terrasse – Badeværelse med bruseniche, væghængt toilet samt arrangement med bordplade Caesarstone, Stone Mystery - To gode værelser – God regulær kombineret spise og opholdsstue med flot lysindfald fra dobbelt terrasse døre mod sydøst - Stort køkken-alrum med lyse klinker - Fra alrummet er der adgang til forældreafdeling med gennemgangsværelse som anvendes til påklædningsværelse - Soveværelse med indbygget skydedørsskabe og udgang til haven – Badeværelse med vaskesøjle, bruseniche, væghængt toilet og Caesarstone, Stone Mystery bordplade.

Der er gode parkeringsmuligheder på grunden samt en skøn todelt have med græs i det meste og gode terrassearealer i den resterende del som er belagt med store fliser, der gør dem nemme at holde.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Tornbakkevej 6, Hulsig, Skagen
Sag: 15611717

Boligareal m2157
Udhus m212
Carport areal m218
Bebygget areal m2 157
Grundareal m2 1348
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1960
Ombygget2009
Energiklasse

Boligen er set gange8035

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Tornbakkevej 6, Hulsig, Skagen - 15611717

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Mølleparken 12
Ålbæk
Kontantpris1.695.000
Boligareal m2248
Peter Andersens Vej 26
Skagen
Kontantpris1.695.000
Boligareal m2126
Hans Baghs Vej 4
Skagen
Kontantpris2.550.000
Boligareal m276
Solsortevej 74
Ålbæk
Kontantpris1.895.000
Boligareal m2148