menu

Fantastisk Liebhavervilla med en helt unik udsigt over fredet klitareal og den skønne børnevenlige badestrand Sønderstrand ved Vippefyret.

Fantastisk Liebhavervilla med en helt unik udsigt over fredet klitareal og den skønne børnevenlige badestrand Sønderstrand ved Vippefyret.
Liebhavervillaen er med en af Skagens mest attraktive placeringer på Østre Strandvej. Villaen er beliggende højt på grunden hvor man allerede fra stueplan har en rigtig fin udsigt over klitterne og Sønderstrand – når man bevæger sig på første sal af villaen vil man få en helt unik og uspoleret udsigt over den skønne Sønderstrand og Kattegat.

Villaen, som har 10 sengepladser, er opført i 1979 og har et samlet disponibelt areal på hele 231 m² som er fordelt på 3 plan, hvoraf 70 m² er i kælderen. Villaens stueplan og kælder er gennemgående renoveret i 2019 med bl.a. nyt Unoform køkken med Miele hvidevarer, badeværelse, gulve med gulvvarme, vinduer, VVS, ny komplet IHC installation el, Danfoss Link, aktiv ventilation, lyddæmpede egetræs listelofter, Vola blandingsbatterier, alarmanlæg med overvågning og tågekanon mv.
Villaen er opført med sans for detaljer, materialevalg og intelligente løsninger, som blandt andet ses i den forlængede kvist, samt villaens mange ovenlysvinduer, som giver rummene et fantastisk lysindfald. Tilhørende er en ugeneret sydøstvendt terrasse, samt en sydøstvendt altan på 1.sal, hvorfra man får en fantastisk panorama udsigt.
Yderligere er der en skøn nordvestvendt ugeneret gårdhave, udhus renoveret med nyt støbt isoleret gulv med klinker, vægge og loft samt med varmepumpe, carport samt en nem og næsten vedligeholdelsesfri have.

Villaen indeholder i stueplan: Flot præsentabel entre – Fordelingsgang - Badeværelse med bruseniche og væghængt toilet, Vola armarturer samt Unoform arrangement - Stort værelse med Unoform skabe og ovenlysvindue - Soveværelse med Unoform skabsvæg – Flot præsentabelt Unoform køkken med alt i Miele hårde hvidevarer, Quooker armatur, samt åbent spiseplads med udsigt til fredet klitlandskab og Kattegat hvor de store tankskibe ligger i baggrunden, udgang via Lacuna skydedøre til sydvendt lækker ugeneret terrasse – Stue med brændeovn, trappe til første sal og dejligt lys fra det store glasparti mod syd.~
Villaens 1.sal på 51 m² indeholder: En helt igennem unik udsigtsstue med pejs, hvorfra der er udgang til skøn sydvendt altan med panoramaudsigt udover Kattegat, Sønderstrand mv. - Soveværelse med kig til baghaven og ind over Østerbys røde tegltage og små snoede veje.~~~
Den 70 m² store kælder indeholder: Flot badeværelse med Unoform arrangement, bruseniche, væghængt toilet, Vola armaturer, gulvvarme og udgang - Trapperum med klinkegulv - Ca. 25 m² stort disponibelt rum med indlagt net stik mv. - Ca. 20 m² vaskerum med ny eltavle, harddisk til overvågning, Miele vaskemaskine og tørretumbler samt fryser med isterninger.

En helt unik Liebhavervilla, som fremstår indflytningsklar skal ud og opleves.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Østre Strandvej 93, Østerby, Skagen
Sag: 15611713

Kontantpris 10.995.000
Ejerudgifter pr. mdr5.154
Boligareal m2170
Kælderareal m270
Udhus m214
Carport areal m221
Bebygget areal m2 110
Grundareal m2 440
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1978
Ombygget2009
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter43.153 / 38.663
Udbetaling550.000
Ejerudgifter pr. mdr5.154

Boligen er set gange3037

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Østre Strandvej 93, Østerby, Skagen - 15611713

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau