menu

Skøn ejerlejlighed i Gl. Skagen med adgang til pool, spa & sauna

Midt i Gl. Skagen ligger de eksklusive Krøyers ejerlejligheder i et skønt lukket område, og her emmer det af ro og en skøn atmosfære, ligesom det man forbinder Gl. Skagen med. I Krøyers ferielejligheder får du den helt rigtige stemning i de skagengule huse med rødt tag, og herfra er der ikke langt til Solnedgangspladsen og det skønne Vesterhav. Ligeledes ligger Skagen Klitplantage på den anden side af området, og der er blot 5 km ind til Skagen by.

På Krøyers er der en fællesbygning, med et fællesrum med køkken og pejsestue, som kan lejes. Her er der ligeledes swimmingpool, boblebad og sauna, som kan nydes når ikke Vesterhavet kalder. Til lejligheden hører et udhus med vaskemaskine, en parkeringsplads, derudover er der gæsteparkeringspladser.

Ejerlejligheden er 100 m2 og indrettet med: Åbent køkken og stue, hvorfra der er udgang til vestvendt terrasse – Badeværelse med spot i loft, bruseniche, vask i bordarrangement med skuffer, bidet samt gulvvarme – Trappe til 1. sal fra stuen.
1.sal indeholder: Repos – Toilet med vask – Soveværelse med dobbelt altandøre til fransk altan hvorfra der er kig til klitter, skabsplads – 2 soveværelser med fransk altan.

Her får man en gennemført lejlighed opført i kvalitetsmaterialer og al inventar er af yderst god kvalitet, her er der kun indvendig minimal vedligeholdelse, da det udvendige passes af ejerforeningens vicevært.

Ønsker du en lejlighed i idylliske Gl. Skagen, så kontakt os på tlf. 7010 4622 og book en fremvisning.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Højensvej 30E, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15611647

Kontantpris 2.495.000
Ejerudgifter pr. mdr6.135
Boligareal m2100
Udhus m23
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2005
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter14.580 / 11.431
Udbetaling125.000
Ejerudgifter pr. mdr6.135

Boligen er set gange10310

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Højensvej 30E, Gl. Skagen, Skagen - 15611647

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Højensvej 30R, Gl. Skagen
Skagen
Kontantpris2.595.000
Boligareal m2102
Kappelborgvej 17, 1.
Skagen
Kontantpris1.995.000
Boligareal m270