menu

Skagenshus fra 2007 i Annas Have

Dette attraktive Skagenshus er ugenert beliggende i Annas Have, et roligt boligområde med gåafstand til Skagens kendte seværdigheder og med ganske få minutters gang til byens gågade med cafeer og detailbutikker, de karakteristiske røde fiskepakhuse på havnen og den dejlige Sønderstrand i Østerby.

I Annas Have får man et moderne Skagenshus fra 2007 med et velindrettet boligareal på 132 m², heraf 53 m² tagetage. Huset er opført som et dobbelthus med en velovervejet planløsning med store lyse opholdsrum, 2 badeværelser og 3 gode værelser. Indretningen er lys og imødekommende, og der er mange flotte detaljer. Skagenshuset er med minimal vedligeholdelse, og der er gode udenoms- og flisebelagte terrassearealer, hvor man ugenert kan nyde solen og lyset over Skagen.

Indretning: Entre med skjult vaskesøjle - Køkken i åben forbindelse med stuen og trappe til 1. sal - Opholdsstue med udgang til sydvendt terrasse - Soveværelse med adgang til eget badeværelse med hjørnebadekar, bruseniche mv.. Hele stueplan er med gulvvarme.

1 salen er indrettet med følgende: Stort alrum med flot lysindfald fra sydvendt kvist - Badeværelse med kvist - 2 gode værelser med skabe.

Et særdeles skønt og velbeliggende hus med mulighed for lejeindtægt på ca. kr. 100.000,-

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Markvej 33B, Skagen
Sag: 15611629

Boligareal m2132
Udhus m28
Bebygget areal m2 79
Grundareal m2 229
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2007
Energiklasse

Boligen er set gange1387

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Markvej 33B, Skagen - 15611629

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau