menu

Flot og særdeles velholdt Skagenshus i roligt område med havkig

Flot og særdeles velholdt Skagenshus i roligt område med havkig
Dette flotte Skagenshus har et samlet boligareal på 155 m² + stor hems, hele huset er nænsomt renoveret med bl.a. Facader, vinduer, altan, lofter, gulve, køkken, badeværelse, mv.
Huset er beliggende i det meget eftertragtede område i Vesterby ved Kystmuseet, herfra er man i kort afstand til dejlig børnevenlig badestrand og den skønne rå natur ved Damstederne og Kongevillaen, yderligere er man i kort afstand til Byfogedskoven, Skagen hyggelig havn samt Skagen centrum.

Skagenshuset indeholder: Bryggers/ baggang med bord med ny vaskemaskine og ny tørretumbler, bord med vask og opgang til hems – Hems hvor alt er nyt er med god plads til 2 senge og yderligere opbevaring – Lyst køkken med klinkegulv med varme, spisekrog med fast hjørnebænk med opbevaring under samt udgang til vestvendt træterrasse og haven – God bred og lys fordelingsgang med klinkegulv, flot trætrappe til 1. sal, dobbelt fransk glasdør til stue samt i direkte forbindelse til entre med udgang til indkørsel – Soveværelse med afhøvlede og lakeret trægulv – Dejlig lys spisestue med brændeovn sammenhængen med hyggelig stue, begge med afhøvlede og lakeret trægulv – Badeværelse med bruseniche og gulvvarme.
1 sal indeholder: Repos med bord med skuffearrangement – Toilet med vask – Værelse med kvist og udsigt til Møllen ved Fortidsminderne – Meget stort værelse med skunk udnyttet med skuffearrangement, kvist med kig til vandet, udgang til altan ligeledes med kig til vandet samt flot kig ned i haven. Alle gulve på første sal er også med afhøvlede og lakeret trægulve.

Skagenshusets 600 m² store grund er fordelt med flisebelagt indkørsel, hvor der er plads til 2 biler, flisebelagt forhave, stor terrasse i træ mod vest, skøn ugeneret sydvendt flisebelagt terrasse med gode kroge og en del med overdækning. Yderligere på grunden findes isoleret udhus, skur til cykel mv. samt en græsplæne hvor boldspil og andre lege kan udfoldes.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Gl. Kirkesti 2, Skagen
Sag: 15611623

Boligareal m2155
Udhus m215
Garage areal m215
Bebygget areal m2 107
Grundareal m2 600
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1936
Energiklasse

Boligen er set gange2214

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Gl. Kirkesti 2, Skagen - 15611623

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Kong Eriks Vej 2
Skagen
Kontantpris5.495.000
Boligareal m2150