menu

Skøn landejendom i fantastisk natur – Krøgstedgaard

Går I med drømmen om at bo på landet, dog stadig tæt på by, så har I muligheden her. Straks udenfor Ålbæk finder I denne idylliske landejendom beliggende med et jordtilliggende på 146729 m². Med denne skønne beliggenhed er man midt i fantastisk natur, hvor der hersker en dejlig fred og ro, et rigt dyreliv samt en smuk udsigt over marker og skov. Fra ejendommen er der blot 2 km til Ålbæk, hvor der er børnehave, skole, idrætscenter samt gode indkøbsmuligheder. Dertil er der en skøn børnevenlig sandstrand i Ålbæk, er man mere til det vilde Vesterhav, så er der ca. 10 km til Skiveren.

Ejendommen indeholder mange muligheder med sine mange bygninger, og den tilhørende jord, som støder direkte op til ejendommen. Til ejendommen er der flere gode udhusbygninger, hvoraf den ene er omdannet til gildesal med grovkøkken, toiletter mm. Dertil findes der lade, stald, maskinhus, hønsehus, redskabshus, stor fliseanlagt gårdsplads med stor overdækket terrasse samt garage. I den store parklignende have er der både isoleret lysthus med indlagt el, frugthave, gynger, svævebane mv. til børnene. Ved den sydvendte terrasse er der en fiskedam samt rig mulighed for at nyde solen og den smukke have.

Stuehuset er opført i 1887 og løbende renoveret, senest i 2010, hvor der er indlagt jordvarme, tilbygget en smuk stue med klinkegulv og via alle vinduerne hele vejen rundt er der et fantastisk lysindfald og et smukt kig ud i haven. I løbet af renoveringen af huset, har alle rum gennemgået en modernisering. Der er gulvvarme overalt i stueetagen.
Stuehuset har et samlet boligareal på 237 m², hvoraf de 152 m² er i stueplan og 85 m² på 1. sal. På stueplan finder I: Bryggers med skabe og vaskemaskine – Badeværelse med bruseniche, formstøbt vask i skabsarrangement – Soveværelse med stort klædeskab – Køkken med udsigt til gårdspladsen – Stue med panoramaudsigt over haven samt udgang til terrassen – Stor spisestue ligeledes med vinduer ud mod haven – Entre med skabsplads samt trappe til 1. sal.
1 sal er indrettet med repos – To gavlværelser – Stor stue, hvorfra der er udgang til stor smuk balkon med et fantastisk view over haven samt den omkringliggende natur – Køkken med spiseplads – Badeværelse med bruseniche og gulvvarme – Soveværelse.

Der er mulighed for salg af dele af jorden. Yderligere er der jordvarme samt 6 kw solcelleanlæg og vindmølle, hvilket giver en billig drift af ejendommen.
Kom og se nærmere på denne skønne ejendom, og se på alle muligheder der er på Krøgstedgaard.

Hvidemosevej 5, Ålbæk
Sag: 15611585

Kontantpris 3.495.000
Ejerudgifter pr. mdr3.408
Boligareal m2237
Erhvervsareal m21376
Bebygget areal m2 152
Grundareal m2 146729
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer3
Byggeår1887
Ombygget2010
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter14.153 / 12.441
Udbetaling175.000
Ejerudgifter pr. mdr3.408

Boligen er set gange2874

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Hvidemosevej 5, Ålbæk - 15611585

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau