menu

Grundmuret skagenshus på populær adresse.

Grundmuret skagenshus beliggende få hundrede meter fra klitterne og stranden i det attraktive område i Gl. Skagen, hvorfra der er gåafstand til Solnedgangspladsen, Sømærket og det ikoniske Ruths Hotel.
Sommerhuset som er opført i 1976, har et boligareal på 100 m² og er beliggende på en 1.312 m² stor grund med flere skønne terrasser samt god indkørsel med plads til flere biler derudover er der indbygget udhus på 5 m².

Sommerhuset indeholder: Entre med garderobe - Fordelingsgang med garderobe og bord med vaskemaskine og tørretumbler - 2 værelser med skab og køjeseng - Badeværelse med bruseniche og gulvvarme - Soveværelse med skabe, udgang via stalddør til sydvendt terrasse med udsigt mod fredet arealer - Køkken med god spiseplads og udgang til sydvendt terrasse med udsigt over fredet arealer – God hyggelig stue med varmepumpe og brændeovn samt udgang til vest terrasse. Stue og køkken er med hvidmalet listeloft til kipe og der er murstens gulve i hele huset.

Skagenshuset er med flere gode flisebelagte terrasser, en mod syd med flot udsigt mod fredet arealer og en helt ugeneret mod nordvest hvor aftensolen kan nydes til fulde.
Skagenshuset er attraktivt beliggende på en særdeles populær adresse i Gl. Skagen.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Nansbovej 1, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15611583

Boligareal m2100
Bebygget areal m2 100
Grundareal m2 1312
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1976

Boligen er set gange8502

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Nansbovej 1, Gl. Skagen, Skagen - 15611583

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Hamiltonvej 37
Skagen
Kontantpris3.595.000
Boligareal m278
Dødningebakken 3, Kandestederne
Skagen
Kontantpris3.395.000
Boligareal m2187