menu

Gl. Skagen - Kvalitet - Pool - Spa - Sauna

Midt i Gl. Skagen ligger de eksklusive Krøyers ejerlejligheder i et skønt lukket område, og her emmer det af ro og en skøn atmosfære, ligesom det man forbinder Gl. Skagen med. I Krøyers ferielejligheder får du den helt rigtige stemning i de skagengule huse med rødt tag, og herfra er der ikke langt til Solnedgangspladsen og det skønne Vesterhav. Ligeledes ligger Skagen Klitplantage på den anden side af området, og der er blot 5 km ind til Skagen by.

Denne lækre ejerlejlighed er opført i kvalitets materialer og al inventar er af yderst god kvalitet. I efteråret 2020 er lejlighed blevet malet indvendigt, gulve er slebet og behandlet, dermed en lys, smuk og indflytningsklar lejlighed med en skøn beliggenhed på Krøyers for enden af en række med 3 lejligheder.

Ejerlejligheden er 103 m² stor og indeholder: Entré med trappe til 1. sal - Badeværelse m. bruseniche og bidet - Stort køkken alrum med sofaafdeling med åben pejs samt udgang til eftermiddagsterrasse, spiseafdeling med udgang til morgenterrasse. 1. sal indeholder: Repos - Soveværelse med kvist med flot kig til fredet arealer og eget toilet med håndvask - Værelse med skabe og kvist med flot kig til fredet natur - Værelse med skab og kvist. Der er et integreret isoleret skur med bord med vask og skabe, vaskemaskine samt teknik.

På Krøyers er der en fællesbygning, med et fællesrum med køkken og pejsestue, som kan lejes. Her er der ligeledes swimmingpool, boblebad og sauna, som kan nydes når ikke Vesterhavet kalder. Til lejligheden hører en parkeringsplads, derudover er der gæsteparkeringspladser. Her er der kun indvendig minimal vedligeholdelse, da det udvendige passes af ejerforeningens vicevært.

Udlejes for ca. 90.000,- gennem DanCenter/Danland Ålbæk.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Højensvej 30R, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15611561

Kontantpris 2.595.000
Ejerudgifter pr. mdr5.454
Boligareal m2102
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2005
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter15.061 / 12.023
Udbetaling130.000
Ejerudgifter pr. mdr5.454

Boligen er set gange14129

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Højensvej 30R, Gl. Skagen, Skagen - 15611561

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Højensvej 34L
Skagen
Kontantpris2.549.000
Boligareal m2100