menu

Gennemført Skagensvilla i idylliske omgivelser ud til Østerbyvej

På hjørnet Mikkel Jennes Vej og Østerbyvej, ligger denne imponerende Skagensvilla, placeret i hjertet af Østerby. På denne unikke lokation, er man midt i den varme Skagensstemning, men samtidig med mulighed for at tage et skridt tilbage og nyde sommeren. Omgivelserne byder på en indbydende gåtur til Skagens kendte Vippefyr, en strandtur ved Sønderstrand og måske et besøg på det historiske Brøndums hotel.
Denne fantastiske Skagensvilla, blev bygget færdigt og opført i 1938, og er senere hen blevet ombygget. Den fremstår i dag som en meget lys og imødekommende villa, hvor man i renoveringsprocessen har haft i mente, at bevare husets sjæl og samtidigt benyttet sig af nyere kvalitetsmaterialer, som kun har været med til at løfte villaens ånd og atmosfære. Villaen ligger på 430 m2 stor og rummelig grund, hvor der ikke mangler nogle hyggelige læ kroge eller terrasse arealer.
Skagensvillaen er bygget således, at den har 2 etager, samt en hems på 2. Salen, som giver dig en udsigt over det flotte område, samt det flotte blå danske hav. Husets samlede boligareal er på 141 m2. Desuden er der i huset et dejligt bryggers med rigtig god skabsplads, flot klinkegulv, synlige bjælker som giver en god følelse af rustikhed, spots i loftet, bord med vask, opgang til hems (hvor børn f.eks. kan have deres egen hule) – Et smukt og indbydende badeværelse med gulvvarme, håndklædetørrer og bruseniche af glas – Et særdeles flot køkken, hvor der ikke mangler nogen hårde hvidevarer – Kombineret med en opholds- og spisestue med rigtig flotte trægulve, fuldspartlede gisplofter med stuk og flot udsyn til haven og den smukke Østerbyvej mod Vippefyret – Soveværelse med æstetiske fyrtræsgulve, god skabsplads samt en rummelig udgang til terrasse og gårdhave – Entre med trappe til 1. Sal og nedgang til en lille kælder.
I Skagensvillaen blev 1. Salen ombygget og renoveret i 2008, den indeholder en Repos med Trip Trap fyrtræsgulve, en rigtig dejlig opholdsstue hvor der er en lille spiseplads, delvist loft til kip, en trappe til hemsen, en flot udsig til Vippefyret og et flot syn ud over Østerbys røde tegltage og et rigtig rart lysindfald – Soveværelse med loft til kip samt en udgang, til en rigtig dejlig stor altan, hvor der er mulighed for sol hele dagen lang – Lille sødt køkken med keramisk komfur, opvaskemaskine og køleskab – Badeværelse med bruseniche af glas og håndvask med skab – Toilettet er separat.
Hemsen på 2. Sal indeholder: Rum hvor du får en imponerende udsigt til havet. Du kan dagligt se de store skibe som sejler forbi eller ligger til ude på ”Reden.”

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Mikkel Jennes Vej 1, Østerby, Skagen
Sag: 15611546

Boligareal m2141
Bebygget areal m2 98
Grundareal m2 430
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1938
Ombygget2007
Energiklasse

Boligen er set gange3249

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Mikkel Jennes Vej 1, Østerby, Skagen - 15611546

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Lille Skagen 27
Skagen
Kontantpris3.695.000
Boligareal m2182
Skagavej 14
Skagen
Kontantpris3.900.000
Boligareal m2168
Thorkildsvej 7
Skagen
Kontantpris3.695.000
Boligareal m2107
Fælledvej 4
Skagen
Kontantpris3.695.000
Boligareal m299
Skagavej 4
Skagen
Kontantpris3.795.000
Boligareal m2126