menu

Eksklusiv ejerlejlighed med adgang pool afdeling - beliggende i Gl. Skagen.

Fantastisk lækker indflytningsklar lejlighed i det attraktive Krøyers midt i Gl. Skagen - Lejligheden kan nemt benyttes hele året rundt da der er adgang til fælles pool område med spabad og sauna.

Krøyers ejerlejligheder ligger i et lukket område i Gl. Skagen få hundrede meter fra Vesterhavet. De eksklusive lejligheder, som er opført i 2005 i gode materialer er grundmuret med vandskuret gulmalet vægge, rødt tegltag og indvendigt er væggene ligeledes vandskuret. Ejerlejligheden på i alt 49 m² er smagfuldt indrettet og har en privat parkeringsplads. Derudover er der fællesrum med køkken og pejsestue, som kan lejes. I samme bygning er afdeling med swimmingpool, boblebad og sauna, hvor man kan nyde nogle afslappende timer hele året rundt.

Ejerforeningen er velfungerende med vicevært som holder fælles og udvendige arealer. Det betyder du som køber kan koncentrere dig om at slappe af og nyde de skønne omgivelser.

Boligen indeholder: Fælles udvendig trappe til fælles gangareal der føre til indgangsdøren - Entre med skabsvæg med vaskemaskine/tørretumbler - Badeværelse med muret bruseniche - Køkken med spiseplads i kvist - Stue med åben pejs og kvist - Soveværelse med velux med el rullegardin.

Boligen er med kvalitets hårde hvidevarer og flotte behandlede gulve med varme som styres med Danfoss Living system.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Højensvej 32G, 1., Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15611496

Boligareal m249
Etager1
Antal værelser1
Antal stuer1
Byggeår2005


Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Højensvej 32G, 1., Gl. Skagen, Skagen - 15611496

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Centralvej 17B
Ålbæk
Kontantpris750.000
Boligareal m2139