menu

Er du til sand i skoene, dejlig badestrand, luft omkring dig så er sommerhuset her til dig

Er du til sand i skoene, dejlig badestrand, luft omkring dig – så er sommerhuset her til dig.

Unikt beliggende sommerhus på en 12.796 m² stor grund der ender ud i klitterne ved Sønderstrand og Betty Nansens villa.

Dette skønne sommerhus har en ganske enestående beliggenhed midt imellem den gamle bydel Østerby og Grenen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes i det kendte naturfænomen. Fra sommerhuset er man i øvrigt tæt ved mange af byens seværdigheder, såsom det gamle Vippefyr fra 1627 ved Sønderstrand - samt Skagens Museum og Brøndums Hotel, der rummer en stor del af byens historie med Skagensmalerne og de mange sagn om de gamle Skagensfiskere.

Her er tale om et af Skagens absolut bedste sommerhus beliggenheder. Der er tale om et sommerhus med fantastisk udsigt, en placering ganske tæt på nogle af Skagens mest kendte pejlemærker, nemlig Det Hvide Fyr samt Det Grå Fyr ved Grenen. Med dette sommerhus er man beliggende under 150 m fra den dejlige badestrand Sønderstrand, til sommerhuset er der desuden en 12.796 m² stor naturgrund der munder direkte ud i klitterne.

Sommerhuset har et boligareal på 86 m² og er opført i 1937 samt ombygget i 1970. Boligen er gennem årene moderniseret, således at det i dag gennemgående fremtræder lyst og imødekommende.

Sommerhuset indeholder: Forgang med klinker på gulvet - Køkken med god spiseplads og udgang til skøn ugeneret sydvestvendt terrasse – Værelse - Badeværelse med karbad og bruser - Stort soveværelse med skabe og udgang til sydøst vendt morgenterrasse - Stor lys stue med flot udsigt til Vippefyret, klitterne, den rå natur samt Det Hvide Fyr.

Alt i alt et helt skønt og rummeligt sommerhus med en fuldstændig unik beliggenhed, der skal opleves!

Fyrvej 14, Skagen
Sag: 15611477

Boligareal m286
Udhus m29
Bebygget areal m2 86
Grundareal m2 12796
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1937
Ombygget1970

Boligen er set gange1712

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Fyrvej 14, Skagen - 15611477

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau