menu

Gennemført Skagensvilla beliggende tæt ved natur og strand

SKAGEN Mægleren udbyder en gennemført Skagensvilla midt i den skønne natur kun ganske få hundrede meter fra stranden og de smukke klitarealer ved Vesterhavet.

På Søndermarken har man en 1.200 m² stor grund med en tilbagetrukket beliggenhed, og alligevel er man i gå afstand til det fasionable Ruths Hotel, Solnedgangspladsen og Sømærket i Gl. Skagen. Skagensvillaen giver de bedste muligheder for at nyde den uspolerede natur og det idylliske liv i og omkring den attraktive ferieby Gl. Skagen.

Der er tale om en moderne Skagensvilla fra 2007 med de klassiske gulmalede facader og det røde tegltag. Boligen er tegnet af Skagen arkitekten Alfred Hansen og har en velovervejet planløsning og fremtræder yderst imødekommende med et fantastisk lysindfald og rummelighed. I boligen er man ikke gået på kompromis med materialerne, hvor alle skabe er fra Lifa-design, armaturer fra Vola m.v. Til Skagensvillaen er der en integreret garage samt gode flisebelagte terrassearealer, hvor der er mulighed for sol og læ hele dagen.

Indretning: Overdækket indgangsparti - Entre - Bryggers - Badeværelse med bruseniche og granitbordplade - 2 værelser med indbyggede skabe - Soveværelse med faste skabe og direkte adgang til badeværelse med bruseniche og granitbordplade - Køkken/alrum med pejs, der på smuk vis adskiller stue og køkken/alrum - Opholdsstue med dobbeltdør ud til sydvendt terrasse.

Kontakt SKAGEN Mægleren for en fremvisning af denne skønne Skagensvilla.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Søndermarken 5, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15611459

Boligareal m2142
Bebygget areal m2 175
Grundareal m2 1200
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår2007
Energiklasse

Boligen er set gange1317

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Søndermarken 5, Gl. Skagen, Skagen - 15611459

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Sct. Clemens Vej 22
Skagen
Kontantpris4.945.000
Boligareal m2178
Fyrvej 13
Skagen
Kontantpris4.995.000
Boligareal m2173
Skagavej 2C
Skagen
Kontantpris4.295.000
Boligareal m2115
Mikkel Jennes Vej 1
Skagen
Kontantpris4.895.000
Boligareal m2141