menu

Attraktivt sommerhus i Skagensstil velbeliggende midt i Gl. Skagen

Vi udbyder en gennemført Skagensvilla midt i den skønne natur i et af Gl. Skagens attraktive kvarterer. Skagensvillaen er beliggende kun ganske få hundrede meter fra stranden og de smukke klitarealer ved Vesterhavet. Skagensvillaen har en 975 m² grund, der passer ind i den omkringliggende natur, og hvor man har formået at skabe en fuldstændig ugenert beliggenhed i have og på sommerhusets terrasser, hvor man kan betragte rådyr mv.. Med adressen på Redningsvej 22 har man en tilbagetrukket placering, og alligevel er man i gåafstand til det velrenommerede Ruths Hotel samt de velkendte seværdigheder ved Solnedgangspladsen og Sømærket i Gl. Skagen. Skagensvillaen giver de bedste muligheder for at nyde den uspolerede natur og det idylliske liv i og omkring Gl. Skagen.

Der er tale om en grundmuret Skagensvilla med det karakteristiske røde tegltag og de pudsede murstensvægge både ude og inde. Sommerhuset er opført i 1990 og har et boligareal på 129 m², heraf 37 m² på tagetagen + ca. 26 m² i udhuset som er indrettet til anneks. Udhus/annekset er bygget i 2012 med indbygget udhus i samme stil som sommerhuset dog med træbeklædning på væggene.

Sommerhuset indeholder: Skøn lys entre/ hall med klinkegulv, trappe til 1. sal og skydedør i glas til alrum – Garderobe rum – Kabyssen, charmerende værelse – Pænt lyst badeværelse med bruseniche, vaskesøjle og sauna – Skønt lyst køkkenalrum med klinkegulv, dobbelt fransk glasdør til stuen, karnap mod syd med udgang til terrasse og haven - Lys stue med åben pejs, udgang til aften terrasse og syd terrasse. Hele stueplan er med klinkegulve med varme.
sal er indrettet med: Hyggestue i kvist med kig ned i hall samt kig ned i haven og udover fællesarealet – Det blå værelse med øst med skabe og trægulv – Det gule værelse mod vest med skabe og trægulv. Begge værelser med fransk altan.
Anneks fra 2012 er opført i sort træ med rødt tegltag og indeholder: Det grønne værelse med loft til kip, klinkegulv og udgang til egen hyggelig terrasse – Badeværelse med bruseniche, toilet og vask. Annekset er med gulvvarme og paneler på vægge samt gipsloft i kip.

Et sjældent udbudt sommerhus der helt bestemt kræver et besøg.

Sommerhuset er udlejet gennem Toppen Af Danmark

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Redningsvej 22, Gl. Skagen, Skagen
Sag: 15611452

Boligareal m2129
Bebygget areal m2 92
Grundareal m2 975
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1990

Boligen er set gange12409

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Redningsvej 22, Gl. Skagen, Skagen - 15611452

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Anchersvej 5, Østerby
Skagen
Kontantpris5.600.000
Boligareal m2102
Redningsvej 10, Gl. Skagen
Skagen
Kontantpris5.900.000
Boligareal m2139
Redningsvej 28, Gl. Skagen
Skagen
Kontantpris6.195.000
Boligareal m2168